Διαγωνισμός μαντινάδας στο Ηράκλειο

O Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου σε συνεργασία με το Σύλλογο κρητών στιχουργών ‘Μ.ΚΑΥΚΑΛΑΣ’ διοργανώνει διαγωνισμό μαντινάδας & ρίμας με θέμα την Πεζοπορία.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Στον διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε χωρίς περιορισμό ενώ οι εργασίες που θα κατατεθούν δεν επιστρέφονται.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

Οι μαντινάδες και οι ρίμες θα πρέπει να είναι πρωτότυπες, αδημοσίευτες και θα πρέπει να περιέχουν κάποια από τις παρακάτω λέξεις: «πεζοπορία», πεζοπορικος «μονοπάτια», «βουνό», «περιβάλλον», «φύση», ….συγγενικές ή και σύνθετες λέξεις αυτών.

Η μαντινάδα είναι: Δεκαπεντασύλλαβη, ομοιοκατάληκτη, κρητικόλαλη, με αυτοτελές νόημα ενώ ρίμα είναι πολλές μαντινάδες μαζί στο ίδιο θέμα.

Κάθε δημιουργός μπορεί να συμμετάσχει με 1 έως 3 μαντινάδες στο διαγωνισμό μαντινάδας ή και με 1 ρίμα (έως και 20 στίχων), για το διαγωνισμό της ρίμας. Ο ένας διαγωνισμός είναι ανεξάρτητος από τον άλλο. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ορίζεται η Τρίτη 25 Μαΐου 2012.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Οι μαντινάδες θα γίνονται δέκτες με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail αν υπάρχει) .Οι μαντινάδες θα αποστέλλονται ανώνυμα στην Κριτική Επιτροπή για το αδιάβλητο του Διαγωνισμού.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ: στην διεύθυνση: Σμύρνης 43 ,Ηράκλειο, Τ.Κ 712 01

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: στο e-mail: info@pezoporikos.gr .

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Η κριτική επιτροπή για τον διαγωνισμό μαντινάδας θα αποτελείται από: μέλη του Πεζοπορικού Ομίλου Ηρακλείου και του συλλόγου ‘Μ.ΚΑΥΚΑΛΑΣ’.

ΕΠΑΘΛΑ :

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ:

1 θέση στην πολυήμερη εκδρομή του Πεζοπορικού: Γαύδος , Παρασκευή 24-29 Αυγούστου.

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΡΙΜΑΣ:

1 θέση στην πολυήμερη εκδρομή του Πεζοπορικού: Γαύδος , Παρασκευή 24-29 Αυγούστου.
2α ΒΡΑΒΕΙΑ : Θέσεις σε ημερήσιες εκδρομές του Πεζοπορικού Ομίλου
3α ΒΡΑΒΕΙΑ: Θέσεις σε ημερήσιες εκδρομές του Πεζοπορικού Ομίλου

Όλες οι μαντινάδες θα παρουσιαστούν μαζί με την απονομή των βραβείων στις 3 πρώτες , σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο. Θα δοθεί έπαινος σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Σμύρνης 43) & ΣΤΟ ΤΗΛ. 2810344588 ( 8-10 μμ)

[flashnews.gr]