“Πράσινα” ημερολόγια απο την ΑΝΕΚ

Στο ξεκίνημα του 2012 η ΑΝΕΚ Lines, μέσα από τα εταιρικά της ημερολόγια, με στόχο να αφυπνίσει την περιβαλλοντική μας συνείδηση,  μας προτρέπει, όπως αναφέρει και σε ανακοίνωσή της, να ‘Μάθουμε να Σκεφτόμαστε και να Πράττουμε Οικολογικά’.


Στην ανακοίνωση προστίθενται ότι κάθε σελίδα των νέων ημερολογίων έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προβάλει, να στηρίζει και να αναδεικνύει το σημαντικό περιβαλλοντικό έργο Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, όπως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Αρκτούρος, η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, η Medasset, η Μομ, ο Αρχέλων, η Μεσόγειος SOS, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, το Αρχιπέλαγος, η Helmepa, το WWF.
Αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι παραπάνω φορείς ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα της ΑΝΕΚ για συμμετοχή στα εταιρικά ημερολόγια.
Ακόμα σημειώνεται ότι ‘τα ημερολόγια της ΑΝΕΚ διανέμονται, κάθε χρόνο, δωρεάν σε χιλιάδες αποδέκτες. Αξιοποιούνται, σε δημόσιους χώρους, τουριστικά πρακτορεία ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε δημόσιους οργανισμούς στην Κρήτη, στα νησιά καθώς και από απλούς πολίτες για καθημερινή επαγγελματική ή προσωπική χρήση.’.