Νέος πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο ο Τάκης Ζερβουδάκης

Ο κ. Τάκης Ζερβουδάκης είναι από χθες ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων έπειτα από την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία του Συλλόγου.


Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του κ. Γιάννη Μαργαρώνη, το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του ανέδειξε νέο πρόεδρο, τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο του Συλλόγου, κ. Τάκη Ζερβουδάκη και αντιπρόεδρο τον κ. Νίκο Παπαντωνάκη.
Σε δηλώσεις του ο κ. Ζερβουδάκης ανέφερε: «Αυτή τη δύσκολη συγκυριακά περίοδο, οι συνάδελφοι στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου με τίμησαν εκλέγοντάς με ως νέο πρόεδρο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του κ. Μαργαρώνη, στον οποίο πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα για την αναβάθμιση και έντονη δραστηριοποίηση του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Σε ό,τι αφορά το μέλλον και με δεδομένη την πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο για την αγορά και τους συναδέλφους, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι ο Ε.Σ.Χ. θα βρίσκεται δίπλα τους συνεχώς προσπαθώντας να προσφέρει τα μέγιστα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του για να τους βοηθήσει, προασπίζοντας το συμφέρον τους έναντι όλων εκείνων που επιβουλεύονται το πενιχρό πλέον ταμείο τους. Πολυεθνικές, κινέζικα καταστήματα, παραεμπόριο και βέβαια η κρατική, αντιεμπορική και φοροεισπρακτική        -χωρίς ανταπόδοση- πολιτική που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια θα βρίσκονται συνεχώς στο στόχαστρο και στην κριτική μας».
Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Ζερβουδάκη, στο επίκεντρο του Εμπορικού Συλλόγου θα συνεχίσει να βρίσκεται η κοινωνική πολιτική.
«Παρά τις δυσκολίες που περνά ο εμπορικός κόσμος, πρόθεσή μας είναι μέσω του Συλλόγου να βρεθούμε πιο κοντά στις ασθενέστερα κοινωνικά ομάδες και σωματεία με ενέργειες και εκδηλώσεις που θα βοηθήσουν τους Χανιώτες που στηρίζουν τις επιχειρήσεις, συμβάλλοντας στο κοινωνικό αυτό έργο», τόνισε.
«Τέλος, πρόθεσή μας είναι να γνωρίσουμε από κοντά όσους περισσότερους συναδέλφους μπορούμε και να μιλήσουμε μαζί τους, θέλοντας να τους κάνουμε να αισθανθούν ότι αυτός ο Σύλλογος είναι πραγματικά δικός τους, στηρίζεται από αυτούς και είναι στη διάθεσή τους για οποιοδήποτε θέμα αφορά την επιχείρησή τους», κατέληξε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.

[Χαν.Νέα]