Κινηματογράφος Ελληνίς 27/5-2/6

SEX AND THE CITY 2

Ώρες Προβολής: καθ. 8.30, 10.30

Κομεντί 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 146′

Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μάικλ Πάτρικ Κινγκ με τους: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ, Σίνθια Νίξον, Κριστίν Ντέιβις

Έχουν περάσει δύο χρόνια και η Κάρι αρχίζει να νιώθει ότι η ρουτίνα του έγγαμου βίου απειλεί τη σχέση της με τον Μεγάλο. Ένα ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι, παρέα με τις τρεις φίλες της, θα γίνει η αφορμή για να σκεφτεί τα πράγματα από την αρχή.


ROBIN HOOD – ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ

Ώρες Προβολής: καθ. 8.15, 10.30

Σαβ.Κυρ. 6.00, 8.15, 10.30

Μία ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ
με τους Ράσελ Κρόου, Κέιτ Μπλάνσετ, Ουίλιαμ Χερτ, Μαρκ Στρονγκ, Όσκαρ Ισαάκ, Μαξ Φον Σίντοφ

Στην Αγγλία του 13ου αιώνα, ένας άριστος τοξότης στο στρατό του Βασιλιά Ριχάρδου Ι, που αρχικά ενδιαφερόταν μόνο για την προσωπική του επιβίωση, αμέσως μετά το θάνατο του βασιλιά, πηγαίνει στο Νότινχαμ, μια πόλη βυθισμένη στη διαφθορά, λόγω του δεσποτικού της σερίφη και της αβάσταχτης φορολογίας. Εκεί ερωτεύεται την ευγενή Λαίδη Μάριον και ελπίζοντας να την κατακτήσει, αλλά και να σώσει την πόλη από τη βαριά φορολογία και την αδικία σε βάρος του απλού λαού, οργανώνει μια συμμορία κι αρχίζουν να μάχονται τη διαφθορά προκειμένου να αποδώσουν δικαιοσύνη, δίχως να φοβούνται το όποιο προσωπικό κόστος. Παράλληλα, οι απλοί αυτοί άνθρωποι καλούνται να αποτρέψουν την προοπτική ενός αιματοβαμμένου εμφυλίου και την υποδούλωση της χώρας τους στη Γαλλία και να ξαναφέρουν δόξα και τιμή στην Αγγλία. Ήρωας ή ληστής, ο Ρομπέν ήταν ένας ταπεινής καταγωγής άνδρας που με την τόλμη του και το αίσθημα δικαίου που τον διέκρινε, εξελίχθηκε σε αθάνατο σύμβολο ελευθερίας όλων των αδικημένων.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ A NIGHTMARE ON ELM STREET

Ώρες Προβολής: καθ. 8.30, 10.30

Σαβ. Κυρ. 6.30, 8.30, 10.30

Μία ταινία του Σάμιουελ Μπάγιερ
με τους Τζάκι Ερλ Χέιλι, Κάιλ Γκάλνερ, Ρούνεϊ Μάρα, Κέιτι Κάσιντι, Τόμας Ντέκερ, Κέλαν Λουτζ

Ο Φρέντι Κρούγκερ επιστρέφει στον «Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες», μια σύγχρονη προσαρμογή ενός από τα πλέον κλασικά κινηματογραφικά franchise ταινιών τρόμου. Μια ομάδα εφήβων έχουν κάτι κοινό: καταδιώκονται από τον Φρέντι Κρούγκερ, έναν παραμορφωμένο δολοφόνο που τους κυνηγάει στα όνειρα τους. Όσο καταφέρνουν και μένουν ξύπνιοι, μπορούν να προστατεύσουν ο ένας τον άλλο… αλλά μόλις κοιμούνται, δεν υπάρχει διαφυγή.

IRON MAN 2

Ώρες Προβολής : καθ. 8.20, 10.30

Σαβ.Κυρ. 6.15, 8.20, 10.30

Μία ταινία του Τζον Φαβρό
με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Μίκι Ρουρκ, Ντον Τσιντλ, Σαμ Ρόκγουελ, Σάμιουελ Τζάκσον

Τώρα πια ο κόσμος γνωρίζει πως ο πολυεκατομμυριούχος βιομήχανος – εφευρέτης Τόνι Σταρκ (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) είναι ο Iron Man, ο υπερ-ήρωας με την ιδιότυπη στολή, που το μόνο που θέλει είναι να θέσει την καινοτόμο τεχνολογία του στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Παρόλη, όμως, την πίεση της κυβέρνησης, του Τύπου και του κοινού να μοιραστεί την τεχνολογία του με το στρατό, ο Τόνι είναι κάθετα αρνητικός στην προοπτική ν’αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από τη στολή του Iron Man, καθώς φοβάται πως αν αυτές οι πληροφορίες πέσουν σε λάθος χέρια, τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια. Ο Τόνι καλείται να δημιουργήσει νέες συμμαχίες, με την πιστή Πέπερ Ποντς (Γκουίνεθ Πάλτροου) πάντοτε στο πλευρό του, για να αντιμετωπίσει τόσο τους προσωπικούς του δαίμονες όσο και νέους και πανίσχυρους εχθρούς, μεταξύ των οποίων και τον Άιβαν Βάνκο (Μίκι Ρουρκ), ένα μυστηριώδη άντρα από το παρελθόν της οικογένειας Σταρκ, που ζητά εκδίκηση, χρησιμοποιώντας ως όπλο του, την ίδια την τεχνολογία των Επιχειρήσεων Σταρκ.

PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME – AKA: Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ

Ώρες Προβολής : καθ. 8.30, 10.30

Σαβ. Κυρ. 6.30, 8.30, 10.30

Μία ταινία του Μάικ Νιούελ
με τους Τζέικ Τζίλενχαλ, Τζέμα Άρτερτον, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Άλφρεντ Μολίνα, Τόμπι Κέμπελ

Ο πρίγκιπας Ντάσταν (Tζέικ Τζίλενχαλ) αναγκάζεται να ενώσει τις δυνάμεις του με τη μυστηριώδη πριγκίπισσα Ταμίνα (Τζέμα Άρτερτον) και να πολεμήσουν μαζί ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις που διεκδικούν το Στιλέτο του Χρόνου. Το αρχαίο στιλέτο έχει την ιδιότητα να απελευθερώνει την Άμμο του Χρόνου, αναστρέφοντας το χρόνο και επιτρέποντας στον κάτοχό του να γίνει κυρίαρχος του κόσμου. Μια επική περιπέτεια δράσης στη μυθική Περσία, με την υπογραφή του παραγωγού Tζέρι Μπρουκχάιμερ.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3D (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

Ώρες Προβολής:

Σαβ.Κυρ. 6.30

Μια ταινία των Ντιν ΝτεΜπλουά, Κρις Σάντερς
με τις φωνές των Τζέι Μπαρουσέλ, Τζέραρντ Μπάτλερ, Αμέρικα Φερέρα, Τζόνα Χιλ, Κρεγκ Φέργκιουσον Η ιστορία αφορά σε έναν έφηβο Βίκινγκ, τον Ψάρη, που μένει στο νησί του Μπερκ, όπου η καθημερινή μάχη με τους δράκους είναι τρόπος ζωής. Ο χαρακτήρας, όμως, του Ψάρη δεν ταιριάζει ούτε με τη φιλοσοφία της φυλής του ούτε και με αυτήν του αρχηγού της που συμπτωματικά… είναι κι ο πατέρας του εφήβου. Ωστόσο, όταν ξεκινά η Εκπαίδευση στους Δράκους του Ψάρη και των υπόλοιπων εφήβων, εκείνος συνειδητοποιεί πως αυτή είναι η μοναδική του ευκαιρία να αποδείξει πως έχει τις ικανότητες να γίνει μαχητής και να κερδίσει την εκτίμηση όλων. Γνωρίζοντας όμως έναν τραυματισμένο δράκο που τελικά γίνεται και φίλος του, όλος ο κόσμος του Ψάρη ανατρέπεται, κι από εκεί που ήλπιζε να είχε την ευκαιρία του να αποδείξει τι αξίζει σε όλους, πλέον αναλαμβάνει κάτι πολύ μεγαλύτερο και δυσκολότερο: να αλλάξει το μέλλον και τον τρόπο σκέψης ολόκληρης της φυλής του απέναντι στους δράκους.

τηλ. :  28210 51850-1