Πυροβολισμοί στον πεζόδρομο της Δαιδάλου

Συναγερμός σήμανε χθες τα ξημερώματα στο κέντρο του Ηρακλείου, μετά από μια σειρά πυροβολισμών, οι οποίοι «έπεσαν» μέσα στον πεζόδρομο της Δαιδάλου !

Στο απίστευτο αυτό περιστατικό πρωταγωνιστές ήταν τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι έπειτα από μια βραδιά έντονης οινοποσίας φαίνεται πως επέστρεφαν στο σπίτι τους.

Στη διάρκεια όμως της επιστροφής, θέλησαν να επιδείξουν τη… μαγκιά τους, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να βγάλει ένα πιστόλι που είχε μαζί του και να αρχίσει να πυροβολεί.

Ένα περιστατικό το οποίο σημειώθηκε στην «καρδιά» της Δαιδάλου, αναστατώνοντας κατοίκους και καταστηματάρχες, οι οποίοι πλέον μιλάνε για μια καθημερινότητα… ζούγκλα.

Από τους πυροβολισμούς υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή. Οι κάτοικοι ούτε που τόλμησαν να βγουν από τα μπαλκόνια τους. Μόνο ένας νεαρός σε ηλικία φύλακας ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι, ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία, πήγε στο σημείο που άκουσε τους πυροβολισμούς. Εκεί αντίκρισε τους αλλοδαπούς, τους οποίους προσπάθησε να συνετίσει. Οι αλλοδαποί, όμως, όχι μόνο δεν ηρέμησαν, αλλά του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν, με συνέπεια να τον τραυματίσουν σοβαρά.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες είναι επιφορτισμένες με τη φύλαξη της Νομαρχίας και του Δικαστικού Μεγάρου, έφταναν στο σημείο της επίθεσης. Όμως, οι δράστες -αν και μεθυσμένοι- κατάφεραν να ξεφύγουν και να αποφύγουν τη σύλληψη.

[Digitalcrete]