Χθες βρέθηκε στα Χανιά το πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, προωθεί την υποψηφιότητα του Γιώργου Σταθάκη και της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας» για την περιφέρεια Κρήτης.

Εγινε απόψε η συγκέντρωση και ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη και του υποψηφίου Δημήτρη Γιαννουλάκη,  στην πλατεία 1866. Απο την εικόνα που έχουμε ήταν σαφως κατώτερη του αναμενόμενου…

Η Νέα Τηλεόραση με τη δημοσιογράφο Μαρίνα Γιακουμάκη φιλοξένησε τον υποψήφιο για την περιφέρεια Γιώργο Βλοντάκη, υποψήφιο με την παράταξη “Μία Κρήτη Περιβάλλον και Άνθρωπος”, με επικεφαλής τον Αντώνη Ανηψιτάκη

Στο αποψινό debate της tvCreta με συντονιστή τον Αντώνη Νομικό συμμετείχαν οι 5  υποψήφιοι για το νέο Δήμο Χανίων. Δεν αποφεύχθηκαν οι υψηλοί τόνοι και πάλι απο τον Κυρ.Βιρβιδάκη και τον Μαν.Σκουλάκη.

Αυριο Τετάρτη 3 Νοεμβρίου θα γίνει η κεντρική ομιλία του υποψήφιου Τάσου Βάμβουκα στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην οδο Τζανακάκη 104, πρώην βιβλ/λείο Εστία

Αύριο επίσης θα βρεθεί στα Χανιά ο συντονιστής των εκλογών της Ν.Δ. βουλευτής Κυκλάδων Ιωάννης Βρούτσης. Στις 7 το απόγευμα ο κ. Βρούτσης θα συμμετάσχει στην κεντρική ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κρήτης Γιάννη Πλακιωτάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο νυκτερινό κέντρο «Άστρα» στη Χαλέπα. Στην συγκέντρωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων Κώστας Γύπαρης και ο πολιτευτής της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης.

Την Πέμπτη ο υποψήφιος για το Δήμο Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης, θα κάνει την κεντρική ομιλία στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του “Ανοιχτή πολιτεία” στην οδο Πλαστήρα.

Την Πέμπτη θα γίνει στο κέντρο Πορτοκάλι η παρουσίαση του συνδυασμού “Ενωτική Κίνηση Αδέσμευτων Πολιτών” και θα τοποθετηθεί για την αυτοδιοίκηση, ο υποψήφιος για το Δήμο Πλατανιά Ξενοφών Αρναντωνάκης. Θα συμμετέχουν κρητικά μουσικά συγκροτήματα των Δήμων και τα χορευτικά συγκροτληματα Βιγλάτορες και Ονειροκρήτες.

-απο τον τοπικό τύπο και δικες μας πληροφορίες-