Η κρητικοπούλα που κατέκτησε το Χόλιγουντ ! Ποια είναι ;

Όταν το κοριτσάκι των φωτογραφιών έπαιζε αμέριμνο στην πόλη των Χανίων στην Κρήτη, κανείς δεν φανταζόταν ότι κάποια μέρα θα κατακτούσε το Χόλιγουντ !

Με κρητικά γονίδια στο αίμα της η δεσποινίς Αναστασάκη, η διάσημη Τζένιφερ Άνιστον, έχει κατακτήσει το κοινό σε όλον τον κόσμο με την ιδιαίτερη γοητεία της, το τεράστιο ταλέντο της και την προσωπικότητά της!

Κόρη του Γιάννη Αναστασάκη από τα Χανιά και της Αμερικανίδας…
Νάνσυ Ντόου, έζησε για έναν χρόνο στην Ελλάδα όταν ήταν ακόμη πέντε ετών. Έξι μήνες στην Αθήνα και έξι στην Κρήτη, ήταν προφανώς ελάχιστο διάστημα για τη μικρούλα Τζένιφερ, ώστε να την μυήσουν στον ελληνικό τρόπο ζωής!

Αυτό ανέλαβε να κάνει η κρητικοπούλα γιαγιά της που είχε την ευθύνη της ανατροφής της στην Αμερική. Και μπορεί τα ελληνικά της να περιορίζονται στα “Καλημέρα, Καλησπέρα, Καληνύχτα” και να μην τρελαίνεται για ελληνική κουζίνα, όμως όπως η ίδια παραδέχεται η “θέρμη” των Ελλήνων υπάρχει έντονα μέσα της!

“Στην οικογένειά μου υπήρχε πάντα η ζεστασιά των Ελλήνων. Ο τρόπος που μεγάλωσα με έμαθε να δημιουργώ παρέες με δυνατούς δεσμούς. Οι φίλοι που είχα στα 14 μου εξακολουθούν να είναι στη ζωή μου σήμερα και να είναι σημαντικοί για μένα. Είναι αυτό που με κρατά γειωμένη και με βοηθάει να μην χάνω την επαφή μου με την πραγματικότητα. Είμαι σίγουρη ότι το οφείλω στην κλασική Ελληνίδα γιαγιά μου. Η γιαγιά ήταν το κέντρο όλων! Θα ήθελα τόσο πολύ να γίνω κάποτε σαν αυτήν”, είχε δηλώσει η Άνιστον στο Mirror!

“Θέλω κάποια στιγμή να έχω τον χρόνο και την ηρεμία να ταξιδέψω στην Ελλάδα. Έζησα εκεί για ένα χρόνο, όταν ήμουν πέντε χρονών. Ζήσαμε στην Αθήνα για έξι μήνες και άλλο τόσο στην Κρήτη. Η οικογένεια του πατέρα μου έχει ένα όμορφο αγρόκτημα. Θα ήταν τοσο αναζωογονητικό για εμένα να βρεθώ για λίγο εκεί, έξω από την “φούσκα” του Χόλιγουντ”.

Ο πατέρας της Jennifer Aniston γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης από τη Στέλλα και τον Αντώνη Αναστασάκη, έναν παλαίμαχο του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου. Το όνομά τους έγινε Άνιστον όταν μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

[newsbomb.gr]