Ανταλλακτικό παζάρι βινυλίου στα Χανιά – 18/4

vinylioΑνταλλακτικό παζάρι δίσκου (βινυλίου) διοργανώνεται στα Χανιά.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 18 Απριλίου από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ στη πλατεία Μητροπόλεως Χανίων, στον ιδιωτικό εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου “Βιλελμίνη”.
Στην ανακοίνωση των οργανωτών αναφέρεται:
«Εδώ και επτά χρόνια, το 3ο Σάββατο του μηνός Απριλίου, εορτάζεται παγκοσμίως η Ημέρα του Δίσκου Βινυλίου και των Ανεξάρτητων Δισκοπωλείων. Πρόκειται για μια γιορτή της μουσικής, ένας φόρος τιμής στο δίσκο βινυλίου, το μέσο στο οποίο έχει κατ’ εξοχήν αποθηκευθεί και διανεμηθεί παγκοσμίως η τέχνη της μουσικής και που εδώ και 100 και πλέον χρόνια παραμένει το μέσο αναφοράς για τους σοβαρούς μουσικόφιλους και συλλέκτες, παρά την επέλαση των ψηφιακών μέσων.
Η ομάδα “ΠΙΚΑΠ ΔΕ ΒΙΝΥΛ” διοργανώνει για πρώτη φορά στην πόλη μας, σε συντονισμό με την παγκόσμια μουσική κοινότητα και αγορά, εορτασμό της ημέρας αυτής με τις παρακάτω εκδηλώσεις:
•Ανταλλακτικό παζάρι δίσκου.
•Τοποθέτηση πικαπ και DJing από συλλέκτες και Djs που θα καλύπτουν πλήρως το μουσικό γίγνεσθαι, από την κλασική και παραδοσιακή μουσική εως την πειραματική και το hiphop.
•Ζωντανά μουσικά δρώμενα.
•Μουσικές καρέκλες – παιδικό δρώμενο.
•DJ SET αποκλειστικά με δίσκους σε διάφορα νυχτερινά κέντρα της πόλης το βράδυ της Παρασκευης 17 και του Σαββατου 18 Απριλίου.