Πιάνουν ξανά δουλειά για το πάρκινγκ στην Περίδου με την έγκριση της αποκεντρωμένης διοίκησης

2-peridouΞεκινούν και πάλι οι εργασίες για την επέκταση του δημοτικού χώρου στάθμευσης στη οδό Περίδου, καθώς την Παρασκευή εξετάστηκε από το Συμβούλιο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης η ένσταση για το πρόστιμο που είχει επιβληθεί και είχε μπλοκάρει το έργο.

Η προσφυγή της “ΚΥΔΩΝ Α.Ε.” έγινε δεκτή και έτσι το συνολικό πρόστιμο ύψους 1.761.000 ευρώ διαγράφηκε και το έργο συνεχίζεται κανονικά.


Σε επικοινωνία των “Χ.Ν.” με τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης “ΚΥΔΩΝ” Α.Ε. Γιώργο Πουλιδάκη, έγινε γνωστό ότι η προσφυγή έγινε δεκτή με 4 ψήφους υπέρ και μία κατά, με το Συμβούλιο να κρίνει ότι δεν υπάρχει καμία υπαιτιότητα της επιχείρησης και όλα γίνονται νόμιμα. «Δευτέρα ή Τρίτη ξεκινάμε και πάλι τις εργασίες και το έργο θα έχει ολοκληρωθεί σε δύο μήνες», ανέφερε στα “Χ.Ν.” ο κ. Πουλιδάκης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα είχε προκύψει μετά από καταγγελία της Πανελλήνιας Ενωσης Επιχειρηματιών Ιδιοκτητών Στεγασμένων Σταθμών Αυτοκινήτων, που αφορούσε την οικοδομική άδεια. ΤΟ ΕΡΓΟ Υπενθυμίζεται ότι η επέκταση του πάρκινγκ περιλαμβάνει την ανέργερση πέντε ορόφων που θα αυξήσουν τις θέσεις στάθμευσης κατά 190, φτάνοντας συνολικά τις 330. Το συνολικό κόστος της κατασκευής αναμένεται να προσεγγίσει τα 2 εκατ. ευρώ με τον Φ.Π.Α. και την έκπτωση του αναδόχου, ενώ το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Jessica”.

haniotika-nea.gr