Σεραφείμ Τσόκας: “Όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης μεγαλώνει ο πανικός του συστήματος”

tsoka-maria-serafeim1Προσωπικές επιθέσεις εις βάρος του για την σύζυγό του Μαρία και την μη Κρητική καταγωγή του, καταγγέλλει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας, τις οποίες μάλιστα αποδίδει στον “πανικό του συστήματος”, ενόψει των εκλογών.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωσή του, αναφέρει:

“Όσο πλησιάζουμε στην ώρα της λαϊκής ετυμηγορίας, τόσο μεγαλύτερος γίνεται ο πανικός του συστήματος.

Χθες, ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης που προέβη σε επίδειξη μισογυνισμού σε βάρος της συζύγου, του κ. Σεραφείμ Τσόκα.

Σήμερα την σκυτάλη πήρε ο περιφερειακός σύμβουλος Χανίων του συνδυασμού του κ. Αρναουτάκη, κ. Τάσος Κουρουπάκης ο οποίος έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στους συμπατριώτες μας που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του Σεραφείμ Τσόκα προβάλλοντας την εξωφρενική αντίληψη ότι δεν δικαιούνταν να συστρατευτούν με ένα «Κρητικό που δεν γεννήθηκε στην Κρήτη».

Οι Κρητικοί γνωρίσαμε το σύστημα και το απορρίψαμε. Από το Καστέλι μέχρι την Σητεία ο άνεμος της ανατροπής κάθε στιγμή που περνά γίνεται και πιο ισχυρός.

Την Κυριακή το βράδυ, η Κρήτη με όλους τους πολίτες της, ανεξάρτητα από τι ψήφισαν στον α γύρο, θα αλλάξει σελίδα και θα πορευθεί και πάλι στο δρόμο της προόδου, της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής, με Κρητική-κοινωνική αυτογνωσία.”

zarpa.gr