Προφυλακιστέος και ο υπάλληλος του ΥΠΕΚΑ για το λαθρεμπόριο καυσίμων

LathremporioΠροφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο υπάλληλος του ΥΠΕΚΑ που κατηγορείται για το λαθρεμπόριο καυσίμων, ο οποίος χθες είχε ζητήσει με τον συνήγορου του αναβολή προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία.


Μετά τις καταθέσεις τους, οι υπόλοιποι 6 κατηγορούμενοι, (τέσσερις οδηγοί φορτηγών, ένας εργάτης και ένας πρατηριούχος) αφαίθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση από 2 μέχρι 3.000 ευρώ ο καθένας.
Να θυμίσουμε ότι αργά χθες το βράδυ ανακοινώθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και η προφυλάκιση του προέδρου της εταιρείας ΕΤΕΚΑ και της ομάδας του Ατρόμητου Γ. Σπανού, μαζί με τρεις συγκατηγορουμένους του.
Ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ, που κρατείται στη ΓΑΔΑ, θα οδηγηθεί αύριο Δευτέρα στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τους άλλους τρεις.
Οι συνήγοροι του προέδρου της ΕΤΕΚΑ μιλώντας το πρωί στους δημοσιογράφους χαρακτήρισαν άδικη και αυστηρή την απόφαση για προφυλάκιση και πρόσθεσαν ότι στα χέρια τους δεν έχουν ακόμα την αιτιολογική έκθεση, αλλά εκτίμησαν ότι πιθανόν ο πελάτης τους κρατήθηκε ως ύποπτος για τέλεση νέων αδικημάτων.

spirospero