oi fonissesΜία θεατρική παράσταση με οχτώ μεγάλα γυναικεία ονόματα επί σκηνής και σε σκηνοθεσία Ρήγα-Αποστόλου. Μία κωμωδία που παίζεται για πρώτη χρονιά και που ήδη γνωρίζει την επιτυχία.

Το θέατρο είναι συνεχώς γεμάτο, αλλά  το έργο μπορείς να το χαρακτηρίσεις  μέτριο. Τα κείμενα για το συγκεκριμένο  συγγραφικό δίδυμο θεωρούνται ουδέτερα και απλά. Με ατάκες που περιμένεις ότι θα ακουστούν και είναι αυτή την χρονική εποχή επίκαιρες( όπως “αν συμφωνείτε με αυτό τον τρόπο απόδρασης κάντε like”) Δεν βγάζει το γέλιο που περιμέναμε εξ αιτίας των προβλέψιμων ρηχών αστείων που γίνονται, αλλά αξίζει να σταθούμε στο μήνυμα που θέλει να περάσει η παράσταση στο τέλος της.

 

‘Οταν παίρνεις….. γεμίζουν τα χέρια σου..
όταν δίνεις γεμίζει η Ψυχή σου…..

 

Οι ερμηνείες των ηθοποιών αρκετά καλές. Η έκπληξη θεωρούμε πως είναι η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η Νατάσσα Καλογρίδη είναι η μοναδική που αλλάζει ρούχα, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος  και τέλος ο απίστευτα μικρός ρόλος της Ναταλίας Δραγούμη  !

 

Στο θέατρο Πειραιώς 131.

Συντελεστές:
Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας-Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Mουσική: Παναγιώτης Καλαντζόπουλος
Κοστούμια-Επιμέλεια σκηνικού: Mαρία Καραπούλιου
Φωτισμοί: Διονύσης Λαμπίρης

Πρωταγωνιστούν: Χρύσα Ρώπα, Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ναταλία Δραγούμη, Νατάσσα Καλογρίδη, Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζίδου, Πατρίκιος Κωστής και η Τζέση Παπουτσή.

Ημέρες και ώρες παράστασης:
Τετάρτη – Πέμπτη – Κυριακή στις 20.15
Παρασκευή στις 21.15 & Σάββατο στις 18.00 και 21.15

 

Nantia G.