sugar2Μία από τις μεγαλύτερες αν όχι η μεγαλύτερη μουσικοπαράσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην νυχτερινή Αθήνα , είναι το μιούζικαλ «Μερικοί το προτιμούν καυτό» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και σε πρωταγωνιστικό ρόλο τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Μία διασκευή βασισμένο πάνω στο γνωστό έργο με τη Marilyn Monroe στο ρόλο της sexy Sugar. Στην ελληνική του έκδοση τώρα, είναι πολύ καλό, είναι ένα θέαμα που δύσκολα βλέπουμε  τέτοιες εποχές, με live ορχήστρα, 10μελή μπαλέτο, υπέροχα σκηνικά και φυσικά τους ηθοποιούς που παίζουν.

Το περισσότερο χιούμορ το βγάζει όπως είναι αναμενόμενο ο Γιάννης Ζουγανέλλης με τις γνωστές του ατάκες και κινήσεις ειδικά όταν υποδύεται μια γυναικεία φιγούρα. Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι επίσης πολύ καλός με το γυναικείο ρόλο που έχει. Στη Ζέτα Μακρυπούλια πρέπει να αναγνωρίσουμε την καταπληκτική και σίγουρα δύσκολη δουλειά που έχει κάνει για να υπάρχει αυτό το καταπληκτικό φωνητικό αποτέλεσμα αφού τραγουδά συνεχώς. Για τον Κώστα Βουτσά δεν έχω να πω κάτι, είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε και πόσο μάλλον με τον ρόλο, του πλούσιο εφοπλιστή που ερωτεύεται την γυναίκα Ζουγανέλλη!!

Tip
Επειδή το Θέατρο Παλλάς στο οποίο παίζεται το θεατρικό αυτό έργο είναι πολύ μεγάλο αλλά και συνεχώς γεμάτο, προτιμείστε θέσεις στον εξώστη παρά τις πιο πίσω σειρές στην πλατεία. Θυμηθείτε να έχετε τα γυαλιά σας μαζί αν χρειάζεται, αλλά σίγουρα θα βλέπετε και θα απολαύσετε καλύτερα την παράσταση!

Παραστάσεις μέχρι 10 Ιανουαρίου 2014

Βουκουρεστίου 5, Κέντρο
Nantia G.