Ετοιμάζει ψηφοδέλτιο με εκπλήξεις ο Χατζημαρκάκης – Φήμες για την Ιωάννα Γκέρτσου

66340Σε ρυθμούς… ευρωεκλογών έχει μπει ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο οποίος μετά την απόφαση του να αφήσει τον πολιτικό στίβο της Γερμανίας για να ασχοληθεί με αυτόν της Ελλάδας, έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του.

 

Ένα από τα ονόματα που ακούγεται έντονα ότι θα συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο και μάλιστα σε περίοπτη θέση είναι αυτό της Ιωάννας -Μαρίας Γκέρτσου, της κοπέλας που ήρθε στο Ηράκλειο το 2006 και από τότε έχει αγαπήσει την πολη και το νησί!

Η κ. Γκέρτσου είναι ερευνήτρια στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Ερευνας, το γνωστό σε όλους μας ΙΤΕ και παρά την αναπηρία της, αφού έχει χάσει σχεδόν εκ γενετής την όραση της, έχει καταφέρει να κάνει όλη την κοινωνία περήφανη, ουκ ολίγες φορές.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χατζημαρκάκης, όπως μαθαίνουμε, θέλει στο ψηφοδέλτιο του προσωπικότητες άφθαρτες και “φρέσκιες”, οι οποίες δε θα ανήκουν στο τωρινό πολιτικό σύστημα. Επιζητά, όπως έχει πει και ο ίδιος σε ανύποπτο χρόνο να φέρει το κάτι διαφορετικό στην πολιτική σκηνή.

Φυσικά για τις εθνικές εκλογές ούτε λόγος από τον κ. Χατζημαρκάκη, ο οποίος θα θέλει – όπως είναι λογικό – να δει αν η πρόταση που θα φέρει στις ευρωεκλογές θα έχει απήχηση. Αν το πρώτο βήμα του είναι θετικό, τότε είναι βεβαιο ότι θα έχει και συνέχεια…

creteplus.gr