Ο Νίκος Αναστόπουλος νέος προπονητής του Πλατανιά

ANASTOPOYLOSΤις πρώτες δηλώσεις του, στα Μέσα Ενημέρωσης, ως προπονητής του Πλατανιά, έκανε ο Νίκος Αναστόπουλος τονίζοντας ότι ξεκινά μια νέα προσπάθεια, που χρειάζεται την στήριξη όλων. Μεταξύ άλλων, δήλωσε:
«Χαίρομαι που είμαι στην Κρήτη και ειδικά στον Πλατανιά. Ξεκινάμε τον αγώνα, αρχής γενομένης το Σάββατο με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Η βαθμολογική θέση του Πλατανιά τον αδικεί ως ομάδα. Η ομάδα είναι καλή, αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν μας έρχονται όπως ακριβώς τα θέλουμε.

Όπως είπα και στους ποδοσφαιριστές, για εμάς ότι έχει γίνει, έχει γίνει και κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, σαν να αρχίζει το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σάββατο. Οι αναφορές στο παρελθόν, το γιατί και το πώς, δεν οφελούν σε τίποτα.
Εμείς κοιτάμε μπροστά. Το θέμα της ψυχολογίας δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο. Οποιαδήποτε δουλειά και αν κάνεις, αν δεν έχεις καλή ψυχολογία δεν μπορείς να αποδώσεις.

Όπως επίσης, αν δεν υπάρχει καλή λειτουργία μέσα στα αποδυτήρια πάλι δεν μπορείς να αποδώσεις, διότι αυτό βγαίνει στο γήπεδο, σύμφωνα με την εμπειρία μου, γιατί έχω παίξει κι εγώ ποδόσφαιρο.
Γνωρίζουμε πώς αγωνίζεται ο Απόλλωνας, αλλά αυτό είναι δευτερεύον για εμάς. Σημασία έχει πώς θα είμαστε εμείς και πώς θα παρουσιαστούμε το Σάββατο στο παιχνίδι. Αυτό θα προσπαθήσω να “περάσω” στους παίκτες.

Ότι, δηλαδή, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, απ’ όλες τις πλευρές, και αγωνιστικά και ψυχολογικά, για να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι.»

chania sports