Η Emirates διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στο Ηράκλειο Κρήτης και την Αθήνα

Emirates Cabin Crew_1Η Emirates, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο επικερδείς αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, διοργανώνει για πρώτη φορά Ημέρα Καριέρας στο Ηράκλειο Κρήτης, το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 09:00π.μ. στο ξενοδοχείο Galaxy (Λ. Δημοκρατίας 75).

Αντίστοιχη Ημέρα Καριέρας διοργανώνεται και στην Αθήνα, το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 09:00π.μ. στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Πλάκα).

 

Η Ημέρα Καριέρας προσφέρει τη δυνατότητα, σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Το Ντουμπάι προσφέρει μοναδική εμπειρία διαμονής και μεγάλη ποικιλία από πολιτισμικά και τουριστικά αξιοθέατα. Την Ημέρα Καριέρας, υποψήφιοι γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

 

Λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, η αεροπορική εταιρεία αναζητά για τη φετινή χρονιά 3.800 αεροσυνοδούς. Η Emirates  προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα: πάνω από 16.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 120 χώρες, που μιλούν πάνω από 50 γλώσσες.

 

H Emirates πραγματοποιεί πτήσεις προς Ελλάδα από τον Ιούλιο του 1996 και αποδεικνύει συνεχώς την δέσμευσή της στο Ελληνικό κοινό, είτε με τη διοργάνωση συνεχόμενων Ημερών Καριέρας, είτε με την υποστήριξη και τη χορηγία τοπικών εκδηλώσεων.

 Emirates Cabin Crew-Pilot

Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι πρέπει:

  • να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας
  • να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και
  • να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ελληνική ιστοσελίδα της Emirates στο link: www.emirates.gr και να λάβουν όλες τις πληροφορίες για την Ημέρα Καριέρας στα ελληνικά. Εναλλακτικά μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στο παρακάτω link: www.emiratesgroupcareers.com.

Πληροφορίες σχετικά με την Emirates και το Dubai:

Ο Όμιλος Emirates αποτελεί μια ιδιαίτερα κερδοφόρα επιχείρηση με περισσότερους από 60.000 εργαζομένους. Ο Όμιλος αποτελείται από την dnata, το επιτυχημένο τμήμα Υπηρεσιών Εδάφους Αεροδρομίων και Ταξιδιωτικού Κλάδου, και την Emirates, την ταχέως αναπτυσσόμενη και βραβευμένη διεθνή αεροπορική εταιρεία του Ομίλου. Το παγκόσμιο δίκτυο προορισμών της Emirates εξυπηρετεί πάνω από 130 προορισμούς σε 6 ηπείρους, διαθέτοντας σύγχρονο στόλο αεροσκαφών με περισσότερα από 190 μεγάλα αεροσκάφη. Σήμερα, η αεροπορική εταιρεία έχει σε παραγγελία περισσότερα από 190 αεροσκάφη αξίας άνω των 71 δισ. δολαρίων, σχεδιάζοντας την ένταξη νέων προορισμών κατά τους επόμενους μήνες και χρόνια. Καθοριστική για τη συνέχιση της επιχειρηματικής επιτυχίας της Emirates αποτελεί η διαρκής αναζήτηση υψηλής ποιότητας επαγγελματιών που θα ενταχθούν στην πολυ-πολιτισμική ομάδα της Emirates που αποτελείται από περισσότερες από 120 εθνικότητες.

 

Το Ντουμπάι, κέντρο τουρισμού και σύγχρονη κοσμοπολίτικη πόλη με υψηλά πρότυπα υγειονομικής περίθαλψης, εκπαίδευσης και αναψυχής, αποτελεί έναν από τους πιο επιθυμητούς τόπους διαμονής στον κόσμο. Εκτός από τον τρόπο ζωής και τα αφορολόγητα μισθολογικά οφέλη, ο Όμιλος Emirates προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης με στόχο να βοηθήσει τους εργαζομένους να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να «χτίσουν» μια επιτυχημένη καριέρα. Ανακαλύψτε το μέλλον σας!

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Δελτίο Τύπου, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κ. Μικέλα Μανδαλενάκη (V+O COMMUNICATION) στο τηλέφωνο: 210 7249000.