Φεύγουν οι πυλώνες και από τις θύρες 4 και 5 στο «Γεντί Κουλέ»

ofh_pylwnesΕξ ολοκλήρου θα αλλάξει ο φωτισμός στο «Γεντί Κουλέ» μετά και την έκθεση του Εισαγγελέα που τονίζει ότι θα πρέπει να γίνει αλλαγή σε όλους τους πυλώνες του γηπέδου του ΟΦΗ.

Πριν από μερικές ημέρες ξηλώθηκε και ο πυλώνας που βρίσκεται στην αριστερή γωνία της θύρας 1 και το ίδιο θα γίνει και με τους πυλώνες στις θύρες 4 και 5 παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε αποφασιστεί από την ΠΑΕ ΟΦΗ οι άλλοι δύο πυλώνες να ξηλώνονταν τη νέα σεζόν. Την Τρίτη (6/8) το πρωί ειδικό κλιμάκιο από μηχανικούς θα βρεθεί στο γήπεδο προκειμένου να υποδείξει τον τρόπο με τον οποίο θα φωτιστεί το γήπεδο στις θύρες 4 και 5.

Το θέμα είναι αν προλαβαίνουν στον ΟΦΗ να παίξουν στο γήπεδο τους την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο καθώς η αφαίρεση και των άλλων δύο πυλώνων σημαίνει ότι θα χρειαστούν περισσότερες ημέρες εργασίας. Στην κρητική ΠΑΕ πάντως υποστηρίζουν ότι θα είναι όλα έτοιμα και ότι το ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης θα παίξει κανονικά στο γήπεδο. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει μέσα σε 12 ημέρες οι άνθρωποι του ΟΦΗ να βάλουν φτερά στα πόδια και να κάνουν ότι έπρεπε να γίνει τους προηγούμενους τρεις μήνες.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το ρεπό της Κυριακής την Δευτέρα (5/8) το απόγευμα επέστρεψαν στις προπονήσεις με όλους τους παίκτες να δίνουν το «παρών» σε αυτή εκτός από τον Γρηγόρη Κυζιρίδη.

Ο 23χρονος μέσος που τραυματίστηκε στο γόνατο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ήδη έχει μπει στο στάδιο της αποκατάστασης και προς το τέλος Αυγούστου αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Για την Τρίτη (6/8) υπάρχει προπόνηση στις 6 το απόγευμα στο ΒΑΚ , ενώ την Τετάρτη (7/8) θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι με το Ρούβα στο «Γεντί Κουλέ».

creteplus