Ρέμος, Ρόκκος, Φουρέιρα στο Ηράκλειο!

remos_2__mainΜία μεγάλη συνεργασία ανάμεσα σε δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες θα έχει την ευκαιρία το κοινό να απολαύσει το φετινό καλοκαίρι, σε πέντε πόλεις σταθμούς.

Η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, το Ηράκλειο και η Λευκωσία, είναι οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν το δίδυμο που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Αθηνών Αρένα την περίοδο Νοέμβριος 2012 – Απρίλιος 2013.
Στο Ηράκλειο η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Ιουνίου στο γήπεδο Ο.Φ.Η στις 9.00 το βράδυ.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει λαϊκά – ροκ αλλά και pop πινελιές. ΟΑντώνης Ρέμος, ένας απ´ τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της γενιάς του, θα μας καθηλώσει με τις αισθαντικές μπαλάντες του, όπως το “ποιός να συγκριθεί μαζί σου” η το ολοκαίνουριο κομμάτι που σκίζει “Τα Σάββατα”.

Ο Στέλιος Ρόκκος θα δώσει το δικό του στίγμα με δυνατές ροκιές αλλά και ροκ μπαλάντες όπως μόνο αυτός ξέρει να ερμηνεύει.

Και οι δύο καλλιτέχνες μπορούν και ανταποκρίνονται εξίσου καλά και στο λαϊκό κομμάτι του προγράμματος, βγάζουν πολύ ενέργεια και κέφι πάνω στη σκηνή και κάνουν τον κόσμο να περνάει τέλεια! Δύο μεγάλοι Έλληνες τραγουδιστές που κυριαρχούν δισκογραφικά την τελευταία δεκαετία και το κοινό τους ακολουθεί πιστά σε κάθε εμφάνισή τους, δίνουν ραντεβού σε πέντε μεγάλες πόλεις με ένα μοναδικό πρόγραμμα που σίγουρα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Ελένη Φουρέιρα ολοκληρώνει το σχήμα. Μια ανερχόμενη τραγουδίστρια με ιδιαίτερο ταλέντο, επιτυχία και δυνατές συνεργασίες στο ενεργητικό της καταφέρνει να αναστατώνει με την σκηνική της παρουσία και τις δυνατές της ερμηνείες το κοινό, και ιδιαίτερα τη νεολαία.

Αποκλειστική προπώληση εισιτηρίων από  τα Supermarkets ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ σε όλη την Κρήτη μόνο με 9 ευρώ. Τιμή εισιτηρίου στο γήπεδο 14 ευρώ.