Καλοκαιρινές δράσεις ανάγνωσης, δημιουργικότητας και καινοτομίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων

vivliothikiΗ Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν, να συμμετάσχουν ως εθελοντές στις δράσεις για την εκστρατεία προώθησης της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας με θέμα: «Στις Βιβλιοθήκες ο Κόσμος είναι πολύχρωμος», που πρόκειται να υλοποιηθεί το φετινό καλοκαίρι στα Χανιά, σε συνεργασία με το Future Library – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


– Είστε δάσκαλος, καθηγητής, νηπιαγωγός;
– Έχετε κάποιες ιδιαίτερες δεξιότητες; (χειροτεχνία, ζωγραφική, θέατρο, κλπ)
– Χαίρεστε να δουλεύετε με παιδιά;
-Θέλετε να στηρίξετε το κοινωνικό έργο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων και να αξιοποιήσετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας;
Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.
Οι αιτήσεις – τις οποίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατόπιν αιτήματός στην ηλεκτρονική διεύθυνση: library@chania.gr – θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 26 Απριλίου.
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από την υπεύθυνη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας και προϊσταμένη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Χανίων κα Χουδαλάκη Βιβή στο τηλέφωνο 2821 3 41662 και στην ηλεκτρονική διεύθυνσηlibrary@chania.gr