Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ – ΠΑΟ δεσπόζει στην 24η αγωνιστική

aekpaoΤα βλέμματα συγκεντρώνει το ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου η ΑΕΚ υποδέχεται στον Παναθηναϊκό την Κυριακή, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.


Και οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς τη νίκη, καθώς θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα, ενώ παίζεται και η είσοδος τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Ωστόσο, η αυλαία της 24ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο με τρεις αναμετρήσεις. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας στην Κρήτη, όπου ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους ζωντανές για είσοδο στα πλέι οφ, ενώ οι πρωταθλητές θέλουν να συνεχίσουν με νίκη και καλή εμφάνιση.
Νωρίτερα, στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα και ουραγός στην βαθμολογία φιλοξενεί τον αξιόμαχο Πλατανιά, ενώ ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Ατρόμητο.
Την Κυριακή, η αγωνιστική δράση ξεκινάει στη Λειβαδιά όπου η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Ξάνθη, ενώ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο. Επίσης ο δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα Αστέρας Τρίπολης ταξιδεύει στα Γιάννινα και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ.
Η αυλαία της 24ης αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα με την αναμέτρηση Βέροια – Άρης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:
Σάββατο 2 Μαρτίου
Κέρκυρα – Πλατανιάς 17.15
Πανθρακικός – Ατρόμητος 17.15
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 19.30
Κυριακή 3 Μαρτίου
Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη 15.00
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 17.15
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 17.15
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 19.30
Δευτέρα 4 Μαρτίου
Βέροια – Άρης 19.30

Στη Football League

Στο ντέρμπι της Ριζούπολης μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του πρωτοπόρου Εργοτέλη στρέφονται τα βλέμματα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μειώσουν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν τη διαφορά τους.
Ο δεύτερος στη βαθμολογία Ηρακλής Ψαχνών υποδέχεται την Δόξα Δράμας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στον Βόλο μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού και της Λάρισας. Στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής φιλοξενεί τη Νίκη Βόλου, ενώ ο Πανσερρϊκός ταξιδεύει στην Επανομή της Θεσσαλονίκης όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.
Σκληρή μάχη αναμένεται και στην αναμέτρηση στα Γιαννιτσά μεταξύ της Αναγέννησης και της Καλλιθέας, ενώ στη Μυτιλήνη η Καλλονή φιλοξενεί τον Θρασύβουλο. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις Παναιτωλικός – Φωκικός, Εθνικός Γαζώρου – Βύζας Μεγάρων και Καβάλα-Παναχαϊκή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Κυριακή 3 Μαρτίου

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 15:00
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 15:00
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 15:00
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 15:00
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΦΩΚΙΚΟΣ 15:00
ΚΑΛΛΟΝΗ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 15:00

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ – ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 15:00
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 15:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΛΑΡΙΣΑ 1964 18:30

Δευτέρα 4 Μαρτίου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:00