Ενδιαφέρον από Ρωσία για Μασάντο

machadoΣοβαρό ενδιαφέρον από ομάδα της Ρωσίας υπάρχει για τον Πάολο Μασάντο και δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις…

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο “Γαύρος” ο Πάολο Μασάντο, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον συλλόγου της Ρωσίας που επιθυμεί διακαώς να τον αποκτήσει. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα πρόκειται για ένα σημαντικό σύλλογο του ρωσικού πρωταθλήματος, χωρίς να έχει γνωστό το ακόμη το όνομα της ομάδας.

Στη Ρωσία οι μεταγραφές είναι ανοικτές μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (27/2) και αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι αν οι Ρώσοι θέλουν να αποκτήσουν τώρα τον Μασάντο ή να τον θέλουν για το καλοκαίρι.

Για τον Μασάντο είχε υπάρξει ενδιαφέρον από το ρωσικό πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι, όμως οι Πειραιώτες είχαν προλάβει να τον εντάξουν στο δυναμικό τους από την Τουλούζ, δίνοντας σε μετρητά περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μάνατζερ ή άνθρωπος της ρωσικής ομάδας βρίσκεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό και τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετράει συνολικά 29 συμμετοχές (στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη) και έχει πετύχει τρία γκολ.

sport.gr