Θα μοιράσουν κηπευτικά στα αγροτικά μπλόκα της Κρήτης

agrotesΗ Κρήτη φωνάζει παρούσα στο μέτωπο των αγροτικών κινητοποιήσεων και ετοιμάζει … εκπλήξεις αφενός για να στείλει μήνυμα στις πολιτικές της κυβέρνησης και αφετέρου για να “κερδίσει” την τοπική κοινωνία.

Στα μπλόκα που θα στηθούν τη Δευτέρα, την πρώτη ημέρα του τριημέρου των κινητοποιήσεων, αγρότες του νομού Ηρακλείου θα μοιράσουν κηπευτικά στους διερχόμενους οδηγούς.

Οι παραγωγοί θα δώσουν ραντεβού στον κόμβο του γιόφυρου και από εκεί θα αναχωρήσουν για την εθνική οδό. Εκεί θα παρατάξουν τα τρακτέρ τους στην άκρη του δρόμου ενώ για κάποιο χρονικό διάστημα θα αποκλείσουν το δρόμο. Πάντως θα … αποζημιώσουν τους οδηγούς για την ταλαιπωρία καθώς θα προσφέρουν κηπευτικά στους διερχόμενους οδηγούς.
Οι κινητοποιήσεις της Κρήτης θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη, οπότε και θα συνεδριάσουν εκ νέου τα τοπικά όργανα για να αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινήσεις τους. Στις προθέσεις των αγροτών είναι να μην ταλαιπωρήσουν τον κόσμο αλλά να πάρουν την κοινωνία με το μέρος τους σε ένα κοινό μέτωπο αγώνα απέναντι σε πολιτικές λιτότητας.
prismanews