Ο σύλλογος KAG – Kalamitsi Arts Group διοργανώνει μουσική Βραδιά στο ΤΖΙΤΖΙΚΑ

Την Κυριακή 25-11-12 στις 20.00

RESTLESS BALLS

Γιάννης Παπατζανής κρουστά

Phil Harrison Πιάνο, Ιρλανδικό μπουζούκι

John Mansell Κιθάρα, banjo, Μαντολίνο

μια μίξη διαφορετικών μουσικών ειδών,    μια βραδιά γεμάτη ήχους του κόσμου….

Ο Γιάννης Παπατζανής είναι γνωστός στην Κρήτη, απο την ενασχόληση του με τα κρουστά. Συνεργάζεται με τον Ross Daly και πολλούς άλλους επαγγελματίες. Περιηγείται στο κόσμο καταγράφοντας και ερμηνεύοντας μουσική, αναμειγνύοντας παραδόσεις από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ινδία. Έχει ενα ξεχωριστό ύφος, το οποίο θα μπορούσε δίκαια να χαρακτηριστεί «βυζαντινο»

Phil Harrison υπήρξε επαγγελματίας μουσικός και τραγουδοποιός σ’ όλη του τη ζωή. Είχε πολλές επιτυχίες με διάφορα συγκροτήματα, και η συμμετοχή του παίζοντας πλήκτρα στο δίσκο “everybody got to learn sometime” τον βοήθησε να κερδίσει χρυσό δίσκο. Έχει επίσης συνεργαστεί με μια σειρά από άλλους καλλιτέχνες,όπως ο αδελφός του Paul McCartney Mike και τον Peter Hamill.

Ο John Mansell είναι ένα πολυ-ταλαντούχος μουσικός, ο οποίος έχει πάρει μπάντζο απ τοτε που ο ιδιος δεν ήταν μεγαλύτερος από ένα τετοιο όργανο, και είναι επίσης ειδικός στο μαντολίνο και τη κιθάρα. Είναι ένας εκπρόσωπος πολλων ειδων μουσικής που κυμαίνονται από τις Appalachians μεχρι τα Βαλκάνια.