Πανελλήνιο πρωτάθλημα φουσκωτών σκαφών στα Χανιά

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Φουσκωτών Σκαφών που θα πραγματοποιηθεί στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων (Κουμ-Καπί) από το Σάββατο 15 έως και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012, οι διοργανωτές έδωσαν συνέντευξη τύπου σήμερα το πρωί στο Μέγαρο της Π.Ε. Χανίων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης τόνισε το γεγονός ότι η συνεργασία με φορείς και Συλλόγους του νομο

ύ μας έχουν κύριο στόχο την προβολή του τόπου μας, μέσω των διοργανώσεων μεγάλης εμβέλειας, όπως είναι αυτή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Φουσκωτών Σκαφών.

Επίσης κάλεσε όλους τους Χανιώτες αλλά και τους επισκέπτες του νομού μας να παρακολουθήσουν αυτό το σημαντικό και θεαματικό γεγονός.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης

Φουσκωτών Σκαφών Χανίων ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το εν λόγω Πρωτάθλημα και ανέφερε ότι υπάρχουν 17 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, οι περισσότερες από το Ανατολικό Αιγαίο αλλά και από την Αθήνα, το Ηράκλειο και φυσικά τα Χανιά.

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά επιλέχθηκε περιφερειακή πόλη (τα Χανιά) για τη λήξη του Πανελλήνιου Πρωταθλ

ήματος Φουσκωτών Σκαφών, όπως επεσήμαναν οι εκπρόσωποι της Λέσχης Φουσκωτών Σκαφών Χανίων.

Όλοι οι εκπρόσωποι των διοργανωτών τόνισαν τη σπουδαιότητα για το Νομό Χανίων να γίνονται τέτοια πολιτιστικά γεγονότα τα οποία αναδεικνύουν τον τόπο μας.

Διοργανωτές του κορυφαίου θαλάσσιου μηχανοκίνητου αθλητικού γεγονότος είναι: η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, o Δήμος Χανίων, ο Δήμος Πλατανιά, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ – Κ.Α.Μ., το Ε.Β.Ε. Χανίων και η Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών Χανίων.

flashnews