Στην τελική ευθεία το outlet των εμπόρων της Κρήτης!

Αγώνας δρόμου για την «Παγκρήτια Ένωση Εμπόρων Α.Ε» προκειμένου το πολυκατάστημα outlet να λειτουργήσει το αργότερο μέσα στον Νοέμβριο προλαβαίνοντας την Χριστουγεννιάτικη αγορά όπου παρατηρείται αυξημένη κατανάλωση.

Το εκπτωτικό πολυκατάστημα των εμπόρων της Κρήτης πρόκειται να λειτουργήσει στην λ. 62 Μαρτύρων στο ύψος όπου βρισκόταν το πρώην συγκρότημα της «Λαμπράκης-Πεζώ», συγκρότημα που νοικιάστηκε ήδη για την λειτουργία της εμπορικής επιχείρησης.
Στο 1.750 τετραγωνικών μέτρων κατάστημα που νοικιάστηκε, διαθέτει και πάρκινγκ τεσσάρων στρεμμάτων, τις ημέρες αυτές πρόκειται να γίνουν οι κατάλληλες παρεμβάσεις διαρρύθμισης των χώρων, ενώ το διοικητικό συμβούλιο της «Παγκρήτιας Ένωσης Εμπόρων Α.Ε» έχει προχωρήσει σε συμφωνίες με Ελληνικές βιοτεχνίες κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την αγορά εμπορευμάτων σε ένδυση και υπόδηση σε πολύ ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές για τους καταναλωτές. Παράλληλα οι μέτοχοι της εταιρείας θα έχουν την δυνατότητα να διαθέτουν στο πολυκατάστημα το εμπόρευμα-stock που τους έχει απομείνει απούλητο στα δικά τους καταστήματα, σε επίσης πολύ δελεαστικές τιμές.
Στο outlet θα υπάρχουν πάσης φύσεως εμπορεύματα-εκτός τροφίμων- σε τιμές… εκπτωτικές που θα διαρκούν ολόκληρο το χρόνο. Μάλιστα σε αυτήν την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε ο πρωτεργάτης για το στήσιμο της Κρητικής επιχείρησης, ο εμπορικός σύλλογος Ηρακλείου, εκφράζει μεγάλη αισιοδοξία ότι η προσπάθεια θα πετύχει, με τις φθηνές τιμές που θα υπάρχουν στα προσφερόμενα εμπορεύματα, ενώ από την άλλη είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι τα χρήματα που θα ξοδεύονται για αγορές θα παραμένουν στον … τόπο, όπου αναμένεται να δημιουργηθούν και νέες-πολύτιμες θέσεις εργασίας.

creteplus.gr