Οι Cosmic Filters το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 21.15 στους Αρμένους Αποκορώνου, αφετηρία της περιοδείας τους ο Τζίτζικας (τηλ 2825041144). Ένα μουσικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο της Jazz, blues και  fank αισθητικής όπως μόνο οι Cosmic Filters ξέρουν να κάνουν. Ένα κοκτέιλ από δικά τους κομμάτια αλλά και διασκευές διαχρονικών συνθέσεων μεγάλων δημιουργών που εκτελούνται με τον μοναδικό Cosmic Filter τρόπο με αυτοσχεδιαστική και ψυχεδελική διάθεση και διάσταση.

Oι COSMIC FILTERS είναι ένα καινούριο μουσικό σχήμα που απαρτίζετε  από παλιούς και έμπειρους μουσικούς. Ο Μάρκος Παπασηφάκις τραγουδάει και παίζει κιθάρα άλλα και συνθέτει και γράφει τους στίχους των κομματιών τους. Όμως, δεν θα μπορούσε να μην πλαισιωθεί από αναλόγου βεληνεκούς μουσικούς. Ο Νίκος Βαρδής, ίσως ο πιο ηχογραφημένος μπασίστας και ένας απο τους πρωτοπόρος της τζαζ σκηνής στην Ελλάδα, ντύνει ρυθμικά και μελωδικά με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Στο τενόρο σαξόφωνο είναι ο Βασίλης Σαλτίκης – μία ιδιαίτερη μουσική προσωπικότητα με πλούσιες εμπειρίες και ακούσματα που ξεκινούν απο τους δικούς μας δημοτικούς ήχους, τη τζαζ αλλά και την Ινδική μουσική παράδοση. Στα τύμπανα υπογράφει ο Αποστόλης Πατρονίδης ο οποίος είναι και ο νεότερος των Cosmic Filters άλλα όχι λιγότερο σημαντικός. Είναι Έλληνας της διασποράς απο την Πολωνία με σπουδές στο Chopin Conservatory στη Βαρσοβία και πλούσια δράση εντός και εκτός των συνόρων της Ελλάδας.

Οι COSMIC FILTERS σας υπόσχονται ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι κάτω από τα θεόρατα πλατάνια του ΤΖΙΤΖΙΚΑ που θα σας αφήσει με ένα χαμόγελο και την αίσθηση ότι η μουσική φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά…