Μυστήριο και γέλιο στον Πλατανιά από «Εννέα γυναίκες που κατηγορούν εσένα !

Εννέα γυναίκες κατηγορούν εσένα, στη νέα διασκεδαστική παρωδία μυστηρίου, της Έφης Μεράβογλου, η οποία μετά την μεγάλη απήχηση που είχε στο Αθηναϊκό κοινό, έρχεται τώρα και στην Κρήτη για δύο μοναδικές παραστάσεις που δε πρέπει να χάσετε.

Στις 21 & 22 Ιουλίου στην ΑΡΟΚΑΡΙΑ στον Πλατανιά, 9 γυναίκες θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όλες τους έχουν ένα καλό κίνητρο να σκοτώσουν τον Στάνλεϊ Πίντερ, τον μοναδικό άντρα του έργου. Ποιό είναι αυτό το κίνητρο όμως και τι κατηγορίες έχει η καθεμία να του προσάψει είναι ένα μυστήριο του οποίου τη λύση θα μάθετε επι σκηνής.

Το έργο  είναι διασκευή του «8 Γυναίκες κατηγορούν εσένα» που ανέβηκε πρώτη φορά στο Excalibur Bar το 2011 στα πλαίσια του 1ου Acting in a bar seminar και συνεχίστηκε μέχρι φέτος. Σχεδόν όλες οι παραστάσεις ήταν sold out, έτσι οι συντελεστές αποφάσισαν να «πάνε διακοπές» στη Κρήτη φέρνοντας μαζί τους γέλιο, αγωνία και μυστήριο στο κοινό του νησιού, ενώ απο την επόμενη σεζόν θα επιστρέψουν και πάλι στην Αθήνα.

Το κείμενο και τη σκηνοθεσία του έργου έχει επιμεληθεί η Έφη Μεραβόγλου, ενώ πρωταγωνιστές τις παράστασης είναι νέα παιδιά με φρέσκες ιδέες και πολύ χιούμορ : oi Χρύσα Κοκκίνου, Στέλιος Μπεμπλιδάκης, Alisa Alickolli, Σοφία Ντουμάνη, Ιωάννα Οριό, Στέλλα Πηλιούνη, Έλενα Δίου, Ιωάννα Λαπέα, Σοφία Τζιράρκα, Ιωάννης Λάτσης αναλαμβάνουν να σας ταξιδέψουν στο δικό τους κόσμο με μία παράσταση που υπόσχεται πολλά.

iefimerida.gr