ΑΝΕΚ LINES: Έξτρα καλοκαιρινά δρομολόγια και προσφορές για τα Χανιά

Η κρητική ναυτιλιακή εταιρία, μας ταξιδεύει και φέτος προς και από τα Χανιά, τόσο με βραδυνά, όσο και με ημερήσια δρομολόγια – τις περισσότερες ημέρες – από 23 Ιουνίου έως και 9 Σεπτεμβρίου 2012.

Η ΑΝΕΚ, εκτελεί όλο το χρόνο βραδινά δρομολόγια, αλλά ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού και συγκεκριμένα μεταξύ 23 Ιουνίου και 9 Σεπτεμβρίου 2012ενισχύει την γραμμή της Πειραιάς – Χανιά με 72 ημερήσια δρομολόγια, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΛΥΡΟΣ» και το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ».

Προσφορές
Παράλληλα, ανταποκρινόμενη στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής η ANEK LINES προσφέρει μια σειρά εκπτώσεων για όλους τους επιβάτες.

Οι προσφορές της ΑΝΕΚ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • 30% έκπτωση στη μεταφορά των ΙΧ. στα ημερήσια δρομολόγια
  • 30% έκπτωση στους επιβάτες, στις καμπίνες όλων των κατηγοριών στα ημερήσια δρομολόγια.
  • 20% έκπτωση στην οικονομική θέση & τα αεροπορικά καθίσματα στα ημερήσια δρομολόγια.
  • 3+1 δωρεάν εισιτήριο: στα 4 εισιτήρια το ένα χορηγείται δωρεάν, σε όλα τα δρομολόγια. Ισχύει για κρατήσεις με ενιαίο κωδικό κράτησης σε 4κλινη καμπίνα.
  • ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια σε παιδιά έως 4 ετών σε οικονομική θέση.
  • 50% έκπτωση σε παιδιά, από 4 έως 12 ετών, σε καμπίνα (εκτός lux) &ATS.
  • Έως 50% έκπτωση σε πολύτεκνους, τρίτεκνους, φοιτητές, οπλίτες, ΑΜΕΑ κλπ …σε όλα τα δρομολόγια.

H ANEK LINES, ευαισθητοποιημένη στα οικονομικά προβλήματα των καιρών, προσφέρει στους επιβάτες των πλοίων της τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα πλήρες μενού – τριών διαφορετικών επιλογών – μόνο με 7,80 €!

Και αυτό το καλοκαίρι η ΑΝΕΚ LINES μας δίνει ραντεβού στα Χανιά, με δρομολόγια, υπηρεσίες και προσφορές που ανταποκρίνονται καίρια στις πραγματικές ανάγκες της εποχής και του επιβατικού κοινού και στηρίζουν τον νησιωτικό κόσμο και τον ελληνικό τουρισμό.

[diakopes.gr]