Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις των τάξεων μουσικών οργάνων του Βενιζέλειου Ωδείου για το σχολικό έτος 2011 – 2012 πραγματοποιούνται έως το τέλος Ιουνίου στις αίθουσες του Ωδείου.


Το Σάββατο 16/6 στις 7:30μ.μ. στην αίθουσα Θεάτρου θα γίνει η εκδήλωση της τάξης της κας Ζωής Παπαδάκη (πιάνο -Β.Μ.Ε.), ενώ την ίδια ώρα στην αίθουσα ‘Αλίκη Βατικιώτη’ θα γίνει η εκδήλωση της τάξης της κας Τέρης Στυλιανουδάκη (πιάνο).
Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 8μ.μ. στην αίθουσα ‘Αλίκη Βατικιώτη’ θα γίνει η εκδήλωση των τάξεων των κας Μαρίας Κουτουλάκη (πιάνο) και κας Δέσποινας Δρακάκη (πιάνο).
Την Τετάρτη 20 Ιουνίου η αίθουσα Θεάτρου θα φιλοξενήσει την τάξη της κας Θέτιδας Νικολοπούλου, πιάνο στις 6:30μ.μ. και πιάνο και Β.Μ.Ε. στις 8μ.μ..
Την Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 7μ.μ. στην αίθουσα Θεάτρου θα γίνει η εκδήλωση της τάξης κιθάρας του κ. Αντώνη Λαδάκη.
Το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 7μ.μ. στην αίθουσα ‘Αλίκη Βατικιώτη’ θα γίνει η εκδήλωση των τάξεων κιθάρας της κας Μαρίας Παπουτσάκη και της κας Αθηνάς Καπνισάκη ενώ στις 8μ.μ. στην αίθουσα Θεάτρου θα γίνει η εκδήλωση της σχολής Σύγχρονου και Κλασικού Χορού  με καθηγήτρια την κα Τατιάνα Ζουμπ.
Την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 11π.μ. θα γίνει η εκδήλωση της τάξης πιάνου της κας Ρόδως Βλαχάκη στην αίθουσα ‘Αλίκη Βατικιώτη’.
Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 8:30μ.μ. στην αίθουσα ‘Αλίκη Βατικιώτη’ θα γίνει η εκδήλωση της τάξης κιθάρας του κ. Μανώλη Τζανάκη.
Την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 8μ.μ. στην αίθουσα ‘Αλίκη Βατικιώτη’ θα γίνει η εκδήλωση της τάξης πιάνου της κας  Κατερίνας Μαζοκοπάκη.
Την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 7:30μ.μ. στην αίθουσα ‘Αλίκη Βατικιώτη’ θα γίνει η εκδήλωση της τάξης κιθάρας της κας Πηνελόπης Κομποράκη.
Τέλος, την Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 7:30μ.μ. οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με τις τάξεις πιάνου και ακορντεόν της κας Μπέλας Λιονάκη.