2.000 σακούλες με τρόφιμα θα μοιραστούν στην Κρήτη

Σακούλες με τρόφιμα θα φθάσουν σε 2.000 οικογένειες στην Κρήτη, απ’άκρη σ’άκρη, στο πλαίσιο της διανομής τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Κρήτης στους άπορους συνανθρώπους μας.
Σήμερα, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, εκπρόσωποι των δήμων που είναι ενταγμένοι στο «Διαβαθμικό Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» της Περιφέρειας Κρήτης παρέλαβαν  σακούλες με τρόφιμα, που με τη σειρά τους θα προωθήσουν στους καταγεγραμμένους δικαιούχους.

Καθεμία από τις 2.000 σακούλες περιέχει μακαρόνια, αλεύρι, ρύζι, κράκερς, δημητριακά, χυμούς, λάδι, όσπρια, μερέντα, τοματοπελτέ και γάλα.

Όπως ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη «διανύουμε δύσκολους καιρούς σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, και η αλληλεγγύη είναι επιβεβλημένη. Η βοήθεια δεν πρέπει να αφορά μόνο τους ανέργους αλλά και όλες τις οικογένειες που χρειάζονται στήριξη για την επιβίωση τους» και πρόσθεσε:  «Η κοινωνική παρέμβαση της Περιφέρειας Κρήτης δεν σταματά εδώ, είμαστε υποχρεωμένοι στο επίπεδο που μας αναλογεί, να στηρίζουμε όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη».

cretalive