Ελενα Κουντουρά : Η βουλευτής που μπήκε στο βιβλίο Guiness

Η επί σειρά ετών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αφού διαγράφηκε ως «αντιμνημονιακή», ακολούθησε τον Πάνο Καμμένο στο εγχείρημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δικαιώθηκε.


Στην Ά Αθήνας, όπου κατέβαινε, κατατάχθηκε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης με σχεδόν διπλάσιο, μάλιστα, ποσοστό από τον δεύτερο. Η γυναίκα με τη μεσογειακή ελληνική ομορφιά, Έλενα Κουντουρά, πρώτα όμως διέπρεψε στο χώρο του αθλητισμού και μετά στο χώρο της μόδας! Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια, στις πασαρέλες και στις φωτογραφήσεις μεγάλων σχεδιαστών και εταιριών ομορφιάς, άνοιξε το δρόμο για πολλές ελληνίδες καλλονές. Με βάση της το Παρίσι ταξίδευε σε όλο τον κόσμο, και όπως η ίδια έχει δηλώσει, εργαζόταν σκληρά και ατελείωτες ώρες. Οι Gianni Versace και John Galliano δεν έκαναν επιδείξεις μόδας χωρίς τη δική μας Έλενα.

Το 1990 ανακηρύχθηκε από το CCN ως ένα από τα 10 καλύτερα μοντέλα του κόσμου. Το συμβόλαιο της με τη γνωστή εταιρία καλλυντικών Shiseido υπήρξε το μακροβιότερο όλων των εποχών γεγονός που τη συμπεριέλαβε στις σελίδες του βιβλίου Guiness. Τα τελευταία χρόνια έχει εισχωρήσει στο χώρο της πολιτικής και ασκεί έντονη φιλανθρωπική δράση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

gossip-tv