H Κρητικιά που κατακτά το Χόλιγουντ!

Οι Έλληνες όπου και αν πάνε διακρίνονται και έχουν αποδείξει ότι είναι σπουδαία μυαλά και εργατικοί.

Τέτοιο φωτεινό παράδειγμα είναι και η Χριστίνα Μαρούδα από το Ηράκλειο της Κρήτης η οποία ανέλαβε διευθυντική θέση σε μια εταιρεία παραγωγής του Χόλιγουντ με ηγετικό ρόλο στο χώρο του θεάματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του cretalive η όμορφη Κρητικιά γεννήθηκε στο Ηράκλειο και πήγε στο Λος Αντζελες για μεταπτυχιακά. Εκεί δούλεψε στο φεστιβάλ του American Film Institute και το Los Angeles Film Festival. Τότε αποφάσισε να διοργανώσει το Indian Film Festival Los Angeles πριν πέντε περίπου χρόνια, όταν κατάλαβε ότι δεν έφταναν παρά ελάχιστα φιλμ από την Ινδία στην πόλη…

Η Global Media Partners, η εταιρεία που την προσέλαβε συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και δραστηριοποιείται έντονα σε Η.Π.Α. , Γερμανία και Ινδία. Μεταξύ των εταιρείων που συνεργάζεται είναι και οι Hyde Park Entertainment, Netflix, Scripps Networks, Mercedes Benz, RKO Pictures, Reliance MediaWorks, Yash Raj Films, Rakhesh Omprakash Mehra Pictures, Pvt. Ltd. Pepperdine University, University of Southern California, and Molina Healthcare Foundation.

Η Χριστίνα Μαρούδα είναι από τις Ελληνίδες που μας κάνουν υπερήφανους!

mediagate.gr