Η Τζούλια στο ναυτικό !

Ποινή φυλάκισης 60 ημερών -εκ των οποίων οι 30 αυστηρή φυλάκιση, στο Πειθαρχείο – επεβλήθη στο ναύτη Γεράσιμο Ζαγορίτη, γιο του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και τέως βουλευτή, για την είσοδο του μοντέλου Τζούλιας Αλεξανδράτου στο Πολεμικό Μουσείο.

Για φαινόμενα κοινωνικής ευτέλειας έκανε λόγο ο υπουργός εθνικής άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος. Ανάλογη ποινή επεβλήθη από τη διοίκηση του Πολεμικού Μουσείου και στον αξιωματικό βάρδιας, ενώ μικρότερες ποινές επεβλήθησαν στους φρουρούς, έναν ναύτη και έναν στρατιώτη, που είχαν σκοπιά εκείνη την ώρα.

Παράλληλα, το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης με τον επιμερισμό των ευθυνών του περιστατικού, που αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα «Veto» και προκάλεσε δυσμενή σχόλια για τις Ένοπλες Δυνάμεις, διαβιβάστηκε στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (Γ.Ε.ΕΘ.Α.), ενώ αντίγραφό του εστάλη στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου, για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών.

2810.gr

ΣΧΟΛΙΟ

Εχουνε πιάσει πάτο και σκάβουνε ακόμα πιο βαθειά…
Οσο για τη φυλακή… κάποτε φυλακή στο Ναυτικό σήμαινε μπαλαούρο… να υποθέσουμε πώς ο κανακάρης του Ζαγορίτη θα πάει εκει ;;