Λεό Πατίτσας: Στα πάρτι “ναι”, στη θητεία “όχι”

Mόνο για να χορέψει φαίνεται ότι θα ανέβαινε σε πολεμικό πλοίο ο Λεό Πατίτσας, αφού όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Real News, από τον ελληνικό στρατό έχει απαλλαγεί, με αίτημα που υπέβαλε πριν από 12 χρόνια.

Ο 35χρονος εφοπλιστής γεννήθηκε στο Λονδίνο και έχει διπλή υπηκοότητα, την ελληνική και τη βρετανική, ωστόσο αυτό δεν τον απαλλάσσει από την εξάμηνη υποχρεωτική θητεία.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον στρατολογικό νόμο περί …μεταναστών, θα πρέπει κάθε εξάμηνο να …ξενιτεύεται, κάτι που σύμφωνα με την εφημερίδα δεν έχει ελεγχθεί ουσιαστικά από τη στρατολογία.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα «Αποκαλύψεις» με αποκλειστικό ρεπορτάζ της αποκαλύπτει ότι το γαμήλιο πάρτι του Λεό και της Μαριέττας δεν ήταν το μοναδικό πανηγύρι που έστησε η οικογένεια στο πλοίο σύμβολο της απελευθέρωσης της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον Ιούνιο του 2008, ο Λεό και η Μαριέττα είχαν διοργανώσει άλλο πάρτι, και μάλιστα prive, στο κατάστρωμα του Αφέρωφ.

Πάλι με πρόσχημα τα «Ποσειδώνια» και φυσικά με τον ίδιο αρχιπλοίαρχο, ο οποίος μάλλον ήθελε να γίνει πορτιέρης  club, διοργάνωσαν ένα χλιδάτο πάρτι, όπου η σαμπάνια έρρεε άφθονη στα ποτήρια των εκλεκτών καλεσμένων, πολλοί από τους οποίους ήταν αξιωματικοί και ναύτες, γόνοι γνωστών οικογενειών που …υπηρετούσαν τη θητεία τους.

Η εφημερίδα περιγράφει ότι οι ναύτες – κοσμικοί κυκλοφορούσαν στο πλοίο μουσείο μεθυσμένοι, αγκαλιά με αλλοδαπές στάρλετ και κοπέλες επί των δημοσίων σχέσεων της εταιρείας Atlas Maritime του κ. Πατίτσα!!!

Εντωμεταξύ στην πένα της Έλενας Ακρίτα βρέθηκε η συμπεριφορά της μητέρας Πατίτσα, η οποία μας είπε ευθέως ότι θέλουμε ψυχίατρο γιατι αντιδράσαμε στην προσβολή της ιστορίας μας.

Γράφει λοιπόν στα νέα η κα Ακρίτα:

«Αγαπητή Κυρία Μαριγώ Πατίτσα -Λαιμού….αυτή τη στιγμή με βάση τα λεγόμενά σας, γύρω στα 10.000.000 νοματαίοι χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης. Kυρία μου εκτός από το να ξεφυλλίζετε περιοδικά με τις κουπ στο πυρόξανθο μαλλί σας δεν θα έβλαπτε να ρίχνατε μια ματιά στη σύγχρονη ιστορία …»

Και συνεχίζει: «Και φυσικά ο Αβέρωφ. Τον οποίο προφανώς δεν έχετε ξανακούσει. Και που το όραμά του γι αυτόν τον τόπο δεν ήταν να αφήσει ως παρακαταθήκη στις επερχόμενες γενεές ένα σκυλάδικο για νεαρές κυρίες που έχουν ξεχάσει τα εσώρουχα στο σπίτι τους».

Κλείνοντας το άρθρο της η κυρία Ακρίτα θύμισε στην κυρία Πατίτσα τι είπε ο …ποιητής.

«Αγαπητή κυρία ο  ποιητής τα είπε όλα.

“Καημένε Μακρυγιάννη ,

Να ξερες γιατί το τζάκισες  το χέρι σου…

Το τζάκισες για να χορεύουν σεικ

Τα κ…όπαιδα”.

[Madata.gr]