Άφησαν απλήρωτους τους Τομεάρχες Δακοκτονίας!!!

Γεωπόνος από τα Χανιά μας καταγγέλλει την άρνηση των υπευθύνων στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων να πληρώσουν τα δεδουλευμένα .
Εμείς από την πλευρά μας δημοσιεύουμε την καταγγελία του Συναδέλφου και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι και η αλητεία έχει τα όρια της!!! Δημοσιεύομε και τη φωτογραφία του Νομάρχη Χανίων κυρίου ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ για να τον καμαρώσετε!!!   ( όπως  θα διαβάσετε και στην καταγγελία στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Χανίων επικρατεί χάος και πολιτικά υπεύθυνος είναι ο κος ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ )


Καλησπέρα αγαπητή TSOUKNIDA,
όλοι οι Τομεάρχες ΠΕ Γεωπόνοι οι οποίοι απασχοληθήκαμε στο πρόγραμμα της Δακοκτονίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων το 2009, παρακαλάμε στη κυριολεξία τους αρμοδίους να κάνουν απλά την δουλειά τους και να μας πληρώσουν τα δεδουλευμένα μας!! Ως που θα πάει άλλο αυτή η κατάσταση;;;!!! Μας χρωστάνε όλο τον μισθό του Νοεμβρίου 2009 (ναι, σωστά διαβάσατε..) και το δώρο των Χριστουγέννων και την αποζημίωση (η αποζημίωση είναι το μέχρι πρότινως αποκαλούμενο ”επίδομα απόλυσης”).
”Όλο από βδομάδα” μας λένε και βρίσκουν διάφορα τεχνάσματα για να καθυστερούν όπως: ”Χάθηκαν τα ημερολόγια σας!!” (ναι είναι αλήθεια, μας το ανακοίνωσαν το πρηγούμενο μήνα και κάποιοι συνάδελφοι (όχι από τους μόνιμους..) εθελοντικά προσφέρθηκαν και τα ξανάγραψαν!!!).
Θα ήθελα να σημειώσω ότι για τα οδοιπορικά του 2009!!!! μας έδωσαν τις επιταγές μόλις τον προηγούμενο μήνα!!

[tsouknida.com]