Επενδύσεις και στην Κρήτη ετοιμάζει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας!

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να “κλείσει” η συμφωνία για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός- το αποκάλυψε ο Βλάσης Τσάκας.

Μεγάλα έργα υποδομών της Κρήτης μπαίνουν στο “στόχαστρο” του Σαουδάραβα πρίγκιπα, ο οποίος  έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στον Κ.Μπογδανίδη, ο Βλάσης Τσάκας.
Σύμφωνα με τον Έλληνα εκπρόσωπό του στην Ελλάδα ,ο οποίος φαίνεται, μάλιστα, να έχει “εν λευκώ” εξουσιοδότηση για τη διαχείριση της συμφωνίας με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, ο πρίγκιπας που έχει επισκεφθεί στο παρελθόν την Κρήτη, ενδιαφέρεται όχι μόνο για … τον αθλητισμό, αλλά και για τις υποδομές, κι έτσι μέσα στα σχέδιά του είναι και κάποια μεγάλα έργα στην Κρήτη, στα οποία επιθυμεί να επενδύσει.

“Είναι δύο μεγάλα έργα στην Κρήτη τα οποία δνε μπορώ να πω τώρα’ ανέφερε, ενώ όταν ερωτήθηκε για το νέο αεροδρόμιο είπε χαρακτηριστικά: ‘γιατί όχι το αεροδρόμιο;’

“Τα πρώτα πλάνα ήταν για την Κρήτη , αλλά μετά υπερίσχυσε η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό, ο ΟΦΗ είναι δεύτερη αγάπη μου’ είπε απαντώντας στο ερώτημα γιατί η επένδυση στον ΠΑΟ και όχι στον…ΟΦΗ.

Θέμα ημερών η συμφωνία για τον ΠΑΟ

Εν τω μεταξύ, θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η συμφωνία για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μεταξύ του Σαουδάραβα πρίγκιπα και της οικογένειας Βαρδινογιάννη, παρά το νομικό κώλυμα που αποκλείει οποιονδήποτε μη Έλληνα και μη πολίτη της Ε.Ε. από το μετοχικό “πακέτο” ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Τσάκα, πάντως, ο νόμος αυτός είναι σε ασυμφωνία με το ευρωπαϊκό δίκαιο, εμπόδιο που εκτιμάται ότι θα επιλυθεί με την πρώτη προσφυγή.

“Έχουμε βρει τη λύση, που είναι σύννομη, αλλά θα απαιτήσουμε να αλλάξει κι αυτός ο νόμος και να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα” – είπε ο Βλάσης Τσάκας και χαρακτήρισε ‘προσχεδιασμένη επίθεση στον πρίγκιπα αυτή την ιστορία πριν καν κατατεθεί φάκελος’!

‘Προσπάθησαν,είπε, να με λοιδωρήσουν, να με πουν γραφικό, αλλά τώρα που βλέπουν τι γίνεται το γύρισαν στον Καλαματιανό’ τόνισε.

Η σχέση του Βλ.Τσάκα με τον πρίγκιπα δεν είναι επαγγελματική, αλλά φιλική και μετράει ήδη περίπου τέσσερα χρόνια. Το δέσιμο των δύο ανδρών φαίνεται να είναι ισχυρό, παρά την ηλικιακή διαφορά των 20 ετών, τόνισε .

Την επόμενη εβδομάδα εκτιμάται ότι θα υπογραφεί η συμφωνία με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και θα έρθει στην Ελλάδα ο πρίγκιπας. Η συγκεκριμένη ημερομηνία άφιξής του στη χώρα θα καθοριστεί κατά τη διάρκεια της 2ήμερης παραμονής του Βλάση Τσάκα στην Τζέντα.

[Cretalive]

ΣΧΟΛΙΟ

Ελα μπρε κουμπάρο και καταστραφήκαμε… 1,5 εκατ. κρητικοί σ’ούλο τον κόσμο και δεν κάνομε καλιμέντο…

Ο Αδιάκριτος του ΧΝ+Μ