Δ. Νομικού: “Έκανα πλαστική στήθους”

Έχει κάνει η Δούκισσα Νομικού πλαστική επέμβαση στήθους; Βάζει όρια στην προσωπική της ζωή; Είναι ο Χρήστος Χολίδης ο άντρας της ζωής της;

Σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα απαντάει το γνωστό μοντέλο σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town, η οποία είναι σίγουρο πως θα συζητηθεί πολύ…

Η Δούκισσα, ύστερα από όσα ακούστηκαν στην εγχώρια showbiz, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος της. “Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μ’ αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω”, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Για τον αγαπημένο της Χρήστο, δήλωσε: “Είμαι καλά, είμαι ερωτευμένη, είμαστε μαζί με τον Χρήστο και αυτό μετράει. Πραγματικά, δεν έχω να πω κάτι άλλο” και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει ζήλια ανάμεσά τους. “Όχι μωρέ. Οι σχέσεις των ανθρώπων άλλωστε βασίζονται στην εμπιστοσύνη… Λέμε τώρα!”, σημείωσε με μια δόση χιούμορ.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή και το κατά πόσο ξεπερνά τα όρια, ανέφερε: “Στην καθημερινότητά μου, με την παρέα μου και με τους κολλητούς μου, είμαι ένας άνθρωπος χωρίς όρια – με την έννοια ότι μου αρέσει να απολαμβάνω τη ζωή στο maximum! Ό, τι κάνω, το κάνω σε μεγάλες δόσεις: γελάω πολύ, κλαίω πολύ, τρώω πολύ, κοιμάμαι πολύ, ερωτεύομαι πολύ, δουλεύω πολύ. Όλα τα κάνω στο πολύ!”.

Η Δούκισσα θα παρουσιάζει φέτος το ‘Lifestyle’ στο Alter και το ‘Just the two of us’ στο Mega.

[nooz.gr]