Πορεία στην Αθήνα σήμερα οι οπαδοί του Ηρακλή

Στην Αθήνα «μετακομίζουν» οι οπαδοί του Ηρακλή σήμερα προκειμένου να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους διαμαρτυρόμενοι για την πρωτόδικη απόφαση της επιτροπής Αδειοδότησης να μην εγκρίνει τον φάκελο της ΠΑΕ. Το ραντεβού των φιλάθλων έχει δοθεί στις 9 το πρωί στο Ιβανώφειο και από εκεί θα ξεκινήσουν τα λεωφορεία με προορισμό το κέντρο της Αθήνας. Η συνάντηση των φιλάθλων θα γίνει στα Προπύλαια, στις 5 το απόγευμα.

Υπολογίζεται ότι από τη Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσουν περίπου 600 κυανόλευκοι και θα βρουν άλλους τόσους από την Αθήνα. Πέρα από την οργανωμένη κάθοδο με λεωφορεία υπάρχουν πολλοί οπαδοί που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα με κάθε μέσο. Από τα Προπύλαια θα ξεκινήσει η πορεία προς τα γραφεία της ΕΠΟ ή προς τα γραφεία της ΓΓΑ. Τη διοίκηση της ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει ο υπεύθυνος οικονομικών Αλέξης Κεσόπουλος. Ο επίσημος Ηρακλής προσπαθεί να ελέγξει πλήρως την κάθοδο στην Αθήνα και την πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πρωτεύουσας. Η διοίκηση είχε επαφές με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και τους συνδέσμους, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Τάκης θα έχει επικοινωνία με τον Αττικάρχη Γρηγόρη Μπαλάκο, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την παρουσία του κόσμου στην πρωτεύουσα.

Σε ό,τι αφορά την έφεση, αυτή θα εκδικαστεί εκτός απροόπτου τη Δευτέρα και η απόφαση θα εκδοθεί την ίδια ημέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την επιτροπή που θα εξετάσει την υπόθεση αποτελούν δύο δικηγόροι και ένας ελεγκτής και όχι δικαστικοί όπως αρχικά είχε ειπωθεί, ενώ από την ΕΠΟ ακούστηκε χθες το όνομα του Πιερικού ως υποψήφια ομάδα να αντικαταστήσει τον Ηρακλή, αν τελικά δεν γίνει δεκτή η έφεσή του…