Τέλος καλοκαιρινής σαιζόν στα Χανιά…

Και φτάνουμε αισίως στο τέλος της καλοκαιρινής σαιζόν στα Χανιά. Πολλές οι αλλαγές και οι ανακατατάξεις στη νυχτερινή ζωή της πόλης !!

Απο αυτα που μαθαίνουμε θα έχουμε μεγάλες αλλαγές στο σκηνικό της νυχτερινή διασκέδαση. Ο κόσμος όλο και λιγότερο βάζει το χέρι στην τσέπη για να ακούσει μόνο μουσική και προτιμάει να ακούει ζωντανή μουσική και να τσιμπάει κατιτίς και οταν λέμε κατι τις, εννούμε κατι τις….

Ετσι μεγάλοι κερδισμένοι της επόμενης σαιζόν θα είναι τα μεζεδάδικα με ζωντανή μουσική, όπου ακόμα και με 2-3 ρακές και ένα μεζεδάκι μπορει να διασκεδάσει κάποιος, κοντολογις με ένα “μπάτζετ”της τάξης των 5-8 ευρω βία 10!! ΄

Μαθαίνουμε λοιπον απο πληροφορέις που διαρρεόυν, ότι απο τα μεγάλα μαγαζιά της νύχτας που κράτησαν χρόνια, τα ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ δεν θα ανοίξουν το χειμώνα ενω τα ASTRA θα γίνουν κλαμπ με dj. Για τη ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ μαθαίνουμε πως θα γίνει μεζεδάδικο ενω η ΟΚΤΑΒΑ θα ανοίξει ένα μικρό διάστημα στα Χριστούγεννα και τις Απόκριες ενω το υπόλοιπο διάστημα θα δουλέψει με καλλιτέχνες απο την Αθήνα.

Για την ΠΡΟΒΑ ακούγεται ότι δεν θα ανοίξει ενω για τα ΤΑΜΠΑΚΑΡΙΑ μάλλον δεν θα αλλάξει κάτι.

Τα μεζεδάδικα με ζωντανή μουσική που είναι εδω και λίγα χρόνια στα πάνω τους, θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό ενω αναμένεται να ξεκινήσουν ένα με δύο καινούρια στέκια.

Οι δύο καινούριες πιάτσες στη Νταλιάνη και στην πλατεία της Σπλάντζιας αναμένεται να πανε καλά όπως την προηγούμενη χρονιά και το καλοκαίρι που γνώρισαν πιένες!

Οι μεγάλες αίθουσες εκδηλώσεων παρ’ολη την κρίση, έχουν περιθώρια και δεν ακούμε ότι κάτι πρόκειται να αλλάξει. Ίσα ίσα τώρα μπορουν να φέρουν ονόματα απο την Αθήνα σχετικά φτηνά…

Εδω θα είμαστε για κάθε τι καινούριο και αναμένουμε τα νεώτερα…