Παύλος: Δεν ενδιαφέρομαι για την ΠΑΕ

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, μετά την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη, δηλώνει ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως η οικογένειά του ασχολείται με την ομάδα μπάσκετ και δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Επίσης, ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε με νόημα πως “…αυτοί που φώναζαν τόσο καιρό για τις μετοχές ας κάνουν κάτι για να τις πάρουν”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα Φίλαθλος:

Για τον αν προτίθεται να κάνει κίνηση για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ:
«Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά αποκλείω μία τέτοια περίπτωση, αφού αυτό που με ενδιαφέρει είναι το μπάσκετ και μόνο αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη, δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Είμαι στο μπάσκετ τόσα χρόνια και έχουμε κατακτήσει έξι Ευρωπαϊκά κύπελλα. Δεν είναι και λίγα και θέλω φέτος να φτιάξουμε μία ανάλογη ομάδα».

Για τα όσα είπε ο Τζίγκερ:
«Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είπε τα πράγματα που νομίζει ότι είναι η πραγματικότητα. Τα έχει με κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους και δεν μπορώ να σχολιάσω τέτοια πράγματα. Αυτοί που φώναζαν τόσο καιρό για τις μετοχές ας κάνουν κάτι για να τις πάρουν. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης άνοιξε την καρδιά του και είπε αυτά που σκέφτεται. Ο δρόμος είναι ανοιχτός…

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παίζει καθαρό, σταράτο, και ξεκάθαρο παιχνίδι. Είπε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Η πόρτα είναι εκεί και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να την χτυπήσει…».

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και ο ίδιος:
«Δεν είπα ποτέ ότι θα φύγω…

sport.gr