«Σιβιανός πολιτιστικός Αύγουστος 2011»

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Σίβα «Θέμος Κορνάρος» με τίτλο «Σιβιανός πολιτιστικός Αύγουστος 2011». Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη 24 και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 29 Αυγούστου.

Βραδιά βεγγέρας θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη με μιρκούς και μεγάλους ντόπιους καλλιτέχνες, λαϊκή βραδιά με τους Άντυ Βασιλείου (τραγούδι), Νεκτάριο Σαπουνια (τραγούδι), Μάνο Ζωγραφάκη (μπουζούκι-φωνή), Νίκο Καραμανωλάκη (πλήκτρα- φωνή) και Γιώργο Λαρετζάκη (πλήκτρα- κρουστά) θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στις 9.30 το βράδυ.

Ομιλία για την ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων στο Δήμο Φαιστού θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στις 9.30 το βράδυ από τον πρ. διευθυντή της διεύθυνσης υδάτων , κ. Ηρακλή Μπουλουκάκη. Το θεατρικό εργαστήρι Ζαρού παρουσιάζει το έργο «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» το ερχόμενο Σάββατο 27 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ.

Η ταινία «Ζητείται ψεύτης» προβάλλεται την ερχόμενη Κυριακή στις 9.30 το βράδυ. Τέλος, παραδοσιακό γλέντι με τον Μανόλη Αλεξάκη θα γίνει τη Δευτέρα 29 Αυγούστου. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Cretalive