Μυστική σύσκεψη των “Ντορικών” της Κρήτης

Πολύ γρηγορότερα τρέχουν οι εξελίξεις για την ίδρυση κόμματος από την Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος είναι πριν από τις εκλογές του Νοέμβρη ο νέος αυτός πολιτικός σχηματισμός να είναι πραγματικότητα !


Μάλιστα, η Κρήτη φαίνεται ότι θα αποτελέσει το πεδίο που θα γίνουν οι ζυμώσεις των εξελίξεων γύρω από το νέο πολιτικό σχηματισμό αλλά και την αποχώρηση από τη Νέα Δημοκρατία των λεγόμενων «Ντορικών» και «Μητσοτακικών» στελεχών που θα αποτελέσουν τον πρώτο πυρήνα του νέου σχηματισμού! Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται παγκρήτια σύναξη «Ντορικών» στα Χανιά, με σκοπό να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, ώστε να είναι συντονισμένες ως προς το χρόνο και τον τρόπο που θα γίνουν σε κάθε νομό της Κρήτης! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στην παγκρήτια σύναξη αυτή, που θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της Ντόρας Μπακογιάννη, έχουν ήδη κληθεί από το Ηράκλειο τέσσερα ή πέντα άτομα, ενώ οι προσκλήσεις απευθύνονται κάτω από άκρα μυστικότητα. Μάλιστα, ο χώρος και ο χρόνος που θα γίνει η συνάντηση των «Ντορικών» στελεχών της Κρήτης δεν αποκαλύπτονται από τα στελέχη στα οποία απευθύνθηκε η «Τ» για πληροφορίες.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι τα ίδια στελέχη προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην επιβεβαιώσουν, ούτε όμως να διαψεύσουν τις πληροφορίες για την παγκρήτια σύναξη των «Ντορικών» στα Χανιά, που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα μας. Η νεότερη αυτή πληροφορία επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ που δημοσίευσε την περασμένη Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 η «Τ» και στο οποίο αναφέρονταν πληροφορίες για παγκρήτιο συντονισμό των «Ντορικών» του νησιού από το «στρατηγείο» των Χανίων, που βρίσκεται σε επικοινωνία με το ισχυρό «ντορικό» στρατόπεδο στο Ηράκλειο και ταυτόχρονα σε ανοικτή γραμμή με την οδό Αραβαντινού όπου βρίσκεται το πολιτικό γραφείο του επίτιμου προέδρου της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

[Τόλμη-Ηρακλείου]

ΣΧΟΛΙΟ

Πράγματι οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και παρ’ολη την “ησυχία” που επικρατεί, η Ν.Δ. στην Κρήτη είναι ηφαίστειο που βράζει !! Στα Χανιά έχουμε παραιτήσεις μελών της Νομαρχιακής όπως ο Γ.Βούρβαχης, ο Γ.ΚουκλάκηςΔ και ο Δ.Βιριράκης.

Πάντως εμεις σαν αντικειμενικοί παρατηρητές δεν βλέπουμε την Ντόρα να τοποθετείται σε θέματα που καίνε τους Ελληνες, όπως η εισβολή των Ισραηλινών στην ειρηνική νηοπομπή, την άρση του καμποτάζ για τους ναυτικούς, τα σκάνδαλα της Siemens και Βατοπεδίου, την επερχόμενη τοποθέτηση τοποτηρητή του ΔΝΤ στη χώρα στις 16 Ιούνη και άλλα…