Πέντε μυστικά για επίπεδη κοιλιά

Έχετε καταφέρει τόσα πολλά. Στη ζωή, στην καριέρα, στην οικογένεια. Ένα μόνο σας μένει. Η «κοιλίτσα» που δεν λέει να ξεφουσκώσει με τίποτα. Παρά τις εξαντλητικές δίαιτες που κάνετε κατά καιρούς, εκεί, επιμένει να σας χαλάει την εικόνα.

Να τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε κοιλιά-σανίδα! Γιαουρτωθείτε !

Κλασσική και δοκιμασμένη συνταγή. Το γιαούρτι δεν ενδείκνυται μόνο για δίαιτα αλλά και για… ξεφούσκωμα στομαχιού και κοιλιάς! Η συχνή κατανάλωσή του ενεργοποιεί τα «καλά» βακτήρια που κατοικούν μέσα στο στομάχι μας και το κρατούν σε flat επίπεδα. …

Αναψυκτικό; Όχι ευχαριστώ!

Δεν σας το προτείνουμε για να χάσετε θερμίδες. Ούτε επειδή, ως γνωστόν, βλάπτουν ιδιαίτερα τα δόντια σας. Ο λόγος που πρέπει να πείτε όχι στα αναψυκτικά είναι περισσότερο πολύπλοκος από ότι φαντάζεστε. Το ανθρακικό που περιέχουν «κατακάθεται» στην κοιλιά με αποτέλεσμα να έχετε διαρκώς μια πιο «φουσκωμένη» εμφάνιση από ότι συνήθως.

Αλάτι; Τι είναι αυτό;

Κάθε φορά που κάθεστε στο τραπέζι τα πιάτα σας, θυμίζουν τις χιονισμένες Άλπεις από την υπερβολική ποσότητα αλατιού που προσθέτετε. Πείτε αντίο στο κατά τα άλλα νόστιμο αλάτι –που εμπεριέχεται σε όλες τις τροφές- και κερδίστε «πόντους». Το αλάτι έχει την ιδιότητα να κατακρατά νερό, προκαλώντας «φούσκωμα» ακόμη και σε ιδιαίτερα γυμνασμένα άτομα.

Η τσίχλα «φουσκώνει»

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μασώντας τσίχλα, καταπίνετε ταυτόχρονα και ικανές ποσότητες… αέρα που σας προκαλούν φούσκωμα! Αν πάλι επιλέξετε τσίχλες χωρίς ζάχαρη, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι περιέχουν σορβιτόλη, μια τεχνητή γλυκαντική ουσία. Τα βακτήρια του στομάχου έχουν την τάση να μετατρέπουν την σορβιτόλη σε αέρια προκαλώντας σας ένα διόλου ευκαταφρόνητο φούσκωμα…

Τσάι μέντας: το «γιατρικό»

Το τσάι μέντας πέρα από μοναδικό άρωμα και εξαίρετη γεύση επιτελεί και έναν άλλο «ιερό» σκοπό. Ο λόγος για το «ξεφούσκωμα» που προκαλεί σε κοιλιά και στομάχι καθώς φημίζεται για τις χωνευτικές του ιδιότητες. Προτιμήστε λοιπόν να αποφύγετε την καθιερωμένη σόδα μετά το φαγητό και πιείτε ένα τσάι μέντας που θα σας αφαιρέσει πολύτιμους «πόντους».

ΛΙΛΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

Click at life