Μεγάλες καθυστερήσεις στο αεροδόμιο Δασκαλογιάννης

Οπως μαθαίνουμε απο Σκανδιναβούς τουρίστες, οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες στο αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης των Χανίων. Χθες το βράδυ πτήση καθυστέρησε 1μιση ώρα, καθώς προηγούνται τα πολεμικά αεροπλάνα που έχουν προορισμό τη Λιβύη.

Είναι πραγματικά λυπηρό… το τελευταίο πια εισόδημα που έμεινε στο Χανιώτη να τορπιλίζεται στην καρδιά του καλοκαιριού, με τον πιο βάναυσο τρόπο. Ηδη τα στατιστικά λένε ότι τα Χανιά και το Ρέθυμνο υστερούν φέτος σε τουρισμό, λόγω της εμπλοκής της τεράστιας πλέον βάσης της Σούδας, στις επιχειρήσεις εναντίον του Καντάφι.

Με λίγα λόγια όλοι φτιάχνουν ωραία τις δουλειές τους εκτος τον -φορολογούμενο αγρίως- λαό που περιμένει ένα εισόδημα, που με πόνο και αίμα έχει κατορθώσει να το έχει κι αυτο και το οποίο σχεδον κάθε καλοκαίρι βρίσκεται απειλούμενο, είτε απο εμπλοκή με την Τουρκία, είτε απο τρομοκρατία, απο ταξιδιωτικές οδηγίες κλπ

Είναι όμως και οξύμωρο, απο τη μιά να μιλάμε για “ΠΥΛΩΝΕΣ” για “ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ” και άλλα φανταχτερά και απο την άλλη να εξορμούμε απέναντι σε μιά τρίτη χώρα με τα όποια προβλήματα της και το ντόμινο που μπορει να προκαλέσει. Απο τη μιά να έρχεται το κράτος και να μιλάει για επενδύσεις, για νούμερα και ανάπτυξη κι απ’την άλλη να μην έχουμε ένα δρόμο της προκοπής και να μην μπορούν να φτάσουν οι ξένοι επισκέπτες λόγω των πολεμικών αεροπλάνων !!

Ελεος πια…