Φαντασμαγορική φιέστα ανόδου του Παναιτωλικού

Ημέρα γιορτής ήταν η Παρασκευή για το Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, σε μία φιέστα που παρακολούθησαν σχεδόν 6.500 φίλοι της ομάδας. Το κλίμα ήταν εορταστικό και ασφαλώς δεν ήταν το φιλικό με τον Πανιώνιο αυτό που απασχολούσε τους οπαδούς της ομάδας, που επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από 34 χρόνια.

Τα συνθήματα ξεκίνησαν από νωρίς, τα καπνογόνα δεν άργησαν να ανάψουν και όλοι στο γήπεδο γιόρταζαν τη μεγάλη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου. Τα πανό αποθέωναν τους παίκτες καθώς ένα από αυτά ανέφερε “πρώτοι μάγκες”, ενώ ένα άλλο έγραφε “πρόεδρε σε ευχαριστούμε”, καθώς ο Φώτης Κωστούλας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών.

Η μπάλα έφτασε στη σέντρα με… ελικόπτερο, το οποίο ανήκει στον πρόεδρο του συλλόγου. Προσγειώθηκε στο κέντρο του γηπέδου και μία νεαρή κοπέλα κατάβηκε και άφησε την μπάλα στη βούλα.

Ο Παναιτωλικός νίκησε στο φιλικό τον Πανιώνιο (1-0), με γκολ του Μάκη Μπελεβώνη στο 10ο λεπτό. Μετά το φινάλε, απονεμήθηκε στην ομάδα το πρωτάθλημα, ενώ γύρο θριάμβου έκανε και η ομάδα Νέων του συλλόγου, που πήρε το πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών.

Enet