Νέες ελκυστικές προσφορές από Οlympic Air

Μία νέα ιδέα εισάγει στην αεροπορική αγορά η Olympic Air και κάνει πράξη τους χαμηλούς ναύλους για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε συγκεκριμένους Weekendair προορισμούς, που επιλέγει κάθε εβδομάδα.

Ανάμεσα στους Weekendair προορισμούς γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι η Ρόδος από και προς Θεσσαλονίκη και οι: Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Χίος, Σάμος, Κάιρο και Λάρνακα από και προς Αθήνα.

 

Ειδικότερα, για τα Weekendair δρομολόγια του εσωτερικού με αναχώρηση από την Αθήνα ο ναύλος αρχίζει από τα 51 ευρώ. Από τους επιλεγμένους προορισμούς του εσωτερικού προς Αθήνα αρχίζει από τα 32 ευρώ. Από τα 32 ευρώ αρχίζει και ο ναύλος στο δρομολόγιο της Ρόδου από και προς Θεσσαλονίκη.

Για το Weekendair δρομολόγιο του εξωτερικού Αθήνα-Κάιρο ο ναύλος με αναχώρηση από την Αθήνα αρχίζει από τα 84 ευρώ και από το Κάιρο τα 67 ευρώ. Για το εξωτερικό δρομολόγιο Αθήνα-Λάρνακα ο ναύλος με αναχώρηση από την Αθήνα ξεκινά από τα 74 ευρώ, ενώ από τη Λάρνακα από τα 65 ευρώ.

Η προσφορά που γίνεται για 880 θέσεις, άρχισε χτες και ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως αύριο, Κυριακή 8 Μαΐου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 9 έως την Τετάρτη 18 του μήνα.

2810.gr