Πλέϊ οφ : Τελευταία αγωνιστική με κίνητρο

Η σεζόν στην φετινή Σούπερ Λίγκα ολοκληρώνεται απόψε με την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει απόψε να διατηρήσει το αήττητο στα πλέι οφ και το εκπληκτικό ρεκόρ να βγάλει όλη αυτή τη διαδικασία των έξι αγώνων δίχως να δεχτεί τέρμα !

Για τους άλλους τρεις υπάρχει κίνητρο. Ο Ολυμπιακός με νίκη ή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ βγαίνει δεύτερος και θα παίξει τέλος Αυγούστου έναν προκριματικό γύρο στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ΑΕΚ παίρνει τη δεύτερη θέση με νίκη της απόψε επί του Ολυμπιακού, ενώ ο Άρης θέλει νίκη επί του ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα νίκη της ΑΕΚ ώστε να βγει τρίτος και να παίξει δύο και όχι τρεις προκριματικούς στην Ευρώπη.

Αναλόγως με τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός μπορούν να βγουν δεύτεροι, τρίτοι ή τέταρτοι, ενώ ο Άρης τρίτος ή τέταρτος.

Στο ΟΑΚΑ το κλίμα αναμένεται θερμό από τους οπαδούς της ΑΕΚ που θα αντιδράσουν κατά ή υπέρ του Μπάγεβιτς και θα αποδοκιμάσουν την πρόθεση της διοίκησης να πουλήσει βασικούς παίκτες. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός θα παίξει με 14 απουσίες και θα έχει στον πάγκο του παίκτες από την ομάδα Νέων!

Πολλές απουσίες θα έχουν Άρης και ΠΑΟΚ στο Βικελίδης, αλλά ουσιαστικό κίνητρο θα έχουν οι γηπεδο΄πυχοι με τους φιλοξενούμενους να παίζουν για το γόητρο και τα ρεκόρ.

Το πρόγραμμα

21.15 (ΟΑΚΑ-NOVA1) ΑΕΚ-Ολυμπιακός (Κάκος)
21.15: (ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ-ΣΚΑΙ) Άρης-ΠΑΟΚ (Σταθόπουλος)

Η βαθμολογία

ΠΑΟΚ 16
Ολυμπιακός 8
ΑΕΚ 6
Άρης 5

[Nooz.gr]