Ο Καρχιμάκης και η Ανεξάρτητη Κρήτη

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης δεν αποτελεί πλέον μέλος στο group “Ανεξάρτητη Κρήτη” στο Facebook μετά τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα. Επισημαίνει πως είναι αντίθετος σε τέτοιες λογικές και ότι δεν επικροτεί τέτοιες ενέργειες

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και τα σχόλια που πυροδότησε το γεγονός πως ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει, διαδικτυακά πάντα, την “Ανεξάρτητη Κρήτη”, ο Μιχάλης Καρχιμάκης αυτοδιεγράφη από το σχετικό γκρουπ του Facebook.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης, αφήνοντας να εννοηθεί πως το θέμα αφορά σε λάθος ή παράλειψη του διαχειριστή του, επισήμανε ότι δεν επικροτεί τέτοιες ενέργειες και κινήσεις.

Ανέφερε επίσης πως είναι απέναντι σε τέτοιες λογικές που, όπως σημείωσε, μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο νησί μας. Με 27.000 φίλους στο Facebook, προσέθεσε, είναι λογικό να μην μπορώ να αντιληφθώ όλα όσα γίνονται και αναρτώνται.

Στην προσωπική του σελίδα, προτού δημοσιευτεί το θέμα από την εφημερίδα “Μεσόγειος”, εμφανιζόταν ως μέλος της ομάδας “Ανεξάρτητη Κρήτη”, group που δεν έχει περισσότερα από 102 μέλη.

“Δεν θέλουμε αφεντικά πάνω από τα κεφάλια μας, το νησί μας μπορεί και έχει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια του και μόνο του, έχουμε τη δύναμη ας αποκτήσουμε και τη φωνή. Η Κρήτη μπορεί”, αναφέρει το μήνυμα του group “Ανεξάρτητη Κρήτη”, οπότε είναι λογικό να μην επιθυμεί την οποιαδήποτε σύνδεση, όντας μάλιστα άμεσος συνεργάτης του πρωθυπουργού.

[news247.gr]