[youtube width=”550″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=dduOMiDXqy4&feature=player_embedded[/youtube]

Σε ένα παιχνίδι που είχε έξι γκολ, τέσσερις αποβολές, δύο ανατροπές, δύο πέναλτι και εκατέρωθεν διαμαρτυρίες για την διαιτησία η ΑΕΚ επικράτησε με 4-2 του Άρη.

Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει μετά το ντέρμπι των κιτρινόμαυρων που βρήκε την ΑΕΚ νικήτρια στην μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης στα πλέι οφ και την διατήρηση των όποιων ελπίδων για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Τζιμπούρ (27′), Λεονάρντο (75′, 84′) και Σκόκο με πέναλτι (77′). Για τον Αρη σκόραραν οι Κάμπορα (56′) και Τζόνσον (72′).
Η Ενωση είδε τον Γιάχιτς να αποβάλεται στο 36′ με 2η κίτρινη κάρτα και τον Σάχα στο 53΄, αλλά και ο Αρης «έχασε» τον Κάλβο στο 39′ με 2η κίτρινη κάρτα και τον Κάμπορα στο 80΄ με απευθείας κόκκινη.
Σε πολύ κακή ημέρα ο Κουκουλάκης παραλίγο να χαλάσει ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά οι παίκτες έπαιξαν και γι αυτόν. Παράπονα έχουν και δύο ομάδες από έναν διαιτητή που βαθμολογείται πολύ κάτω από τη βάση.
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Γκέντσογλου, Μαϊστόροβιτς, Λαγός, Γιάχιτς, Καφές, Μαντούκα (71′ Λεονάρντο), Σκόκο (89΄ Γεωργέας), Τζιμπούρ, Μπλάνκο (55΄ Αραμπατζής).

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο (69′ Φερνάντες), Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί, Νασούτι, Πρίττας (74΄ Νάτσο Γκαρσία), Χαβίτο (71′ Μεριέμ), Κάλβο, Τζόνσον, Κάμπορα.

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κόκκινες: 37΄ Γιάχιτς (2η κίτρινη), 53΄ Σάχα – 39΄ Κάλβο (2η κίτρινη), 80΄ Κάμπορα

Κίτρινες: Μαϊστόροβιτς – Ρονάλντο Γκιάρο, Νασούτι, Ναφτί

Sport 24.gr