Βαλάντω Τρύφωνος: Δεν έχω καθόλου άγχος για τον τελικό!

Η Βαλάντω Τρύφωνος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και της Μαργαρίτας Δρούτσα στο Love Radio, λίγο πριν το μεγάλο τελικό της Eurovision και μίλησε για όλα όσα της συμβαίνουν.

Η Βαλάντω δήλωσε πως δεν έχει καθόλου άγχος γιατί της αρέσει πολύ το τραγούδι της και θέλει να το απολαύσει. Ωστόσο, γνωρίζει ότι λίγο πριν βγει στη σκηνή θα έχει πολύ άγχος. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι στον τελικό θα βρίσκεται η συμμετοχή της Κύπρου για την Eurovision και ότι όλοι μαζί, οι έξι διαγωνιζόμενοι, ετοιμάζουν μια έναρξη-έκπληξη για τη βραδιά εκείνη.

Όσο για τις σχέσεις της με τους άλλους διαγωνιζομένους, η ίδια είπε πως υπάρχει ένα φιλικό κλίμα και ότι δε βλέπει κανέναν ανταγωνιστικά. Για εκείνη δεν υπάρχουν φαβορί, φοβάται όλα τα τραγούδια το ίδιο και το αποτέλεσμα θα κριθεί εκείνο το βράδυ. Παρόλα αυτά, θεωρεί ότι το τραγούδι της Νίκης είναι «πιασάρικο».

Τέλος, η Βαλάντω έδωσε κάποια στοιχεία για την παρουσία και την εμφάνισή της στη σκηνή τη βραδιά του τελικού. Στο τέλος του τραγουδιού της θα κάνει κάποιους βοκαλισμούς και το στήσιμο και το ντύσιμό της στη σκηνή θα είναι μίνιμαλ αλλά πολύ δυνατό. Βασικό αξεσουάρ θα είναι ένα βραχιόλι χρυσό, στο οποίο είναι σκαλισμένες παραστάσεις από τα κιονόκρανα της Αγίας Σοφιάς, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ως καρυάτιδα.

[youtube width=”550″ height=”350″]http://www.youtube.com/watch?v=H0oZBoZsCn0&feature=player_embedded[/youtube]

tralala.gr